Word member Sluit je aan bij de club

4 mindsets voor het sneller behalen van jouw goals

Het creëren van de juiste mindset helpt je bij het behalen van jouw goals. Deze mindsets brengen je verder op de weg naar succes. Wij delen er vier!

1. Ga voorbij je angsten

Laat je nooit tegenhouden door je angsten, maar probeer ze te begrijpen. Schrijf op waar je angst vandaan komt en wat in het ergste geval kan gebeuren als het uitkomt? Meestal valt het allemaal heel erg mee.  Ga voorbij je angsten. Als je in je comfortzone blijft, zul je nooit groeien.

2. Wees trots op jezelf

We focussen ons vaak alleen op het grote doel en vieren ons successen pas als het grote doel is behaald. Terwijl de weg ernaartoe net zo belangrijk is en vol succesen zit die ook gevierd moeten worden. Met elke stap die je zet, groei je. Door die groei te zien, zul je de weg naar succes met veel meer enthousiasme bewandelen. Besef je goed hoe je bent begonnen en waar je nu staat. Beloon jezelf voor de dingen waar je in bent gegroeid en geniet van waar je je op dit moment bevindt.

3. Denk in oplossingen

Wanneer je alleen maar je fouten kunt zien en je focust op iets wat niet werkt wordt het de werkelijkheid en is er geen ruimte voor oplossingen. Stel jezelf als iets misgaat de vraag: “Wat is de situatie en hoe kan ik het veranderen om het beter te maken? Haal de focus af van het negatieve en besef je dat er altijd een oplossing is voor iets wat jij als probleem ziet.

4. Gun anderen hun succes

Iedereen bewandelt zijn eigen pad. Het is zonde van je tijd en energie om je te richten op waar anderen staan en hierdoor niet tevreden te zijn over jezelf. Zie andermans succes als een kans om het net zo goed als hen te doen. Kijk naar wat je van anderen kunt leren en ga na hoe je door de ervaringen van iemand anders betere beslissingen kunt nemen om te groeien.

Let’s talk

Welke mindset helpt jou bij het bereiken van je goals? Deel jouw tips hier onder in de comments!

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Esra

Esra

Esra Buke is een happy soul en jaagt haar dromen na door te doen waar ze het meest van houdt: het creëren van content gedreven door haar passie voor verhalen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic