Word member Sluit je aan bij de club

Dit is de killer line-up van Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam op 10 september

Op zondag 10 september gaat The Goaldiggers Club live met masterclasses, talks, een overheerlijke lunch en de Women on Top een netwerkborrel tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam. Ben je een entreperneur?  Een carrièregerichte, ondernemende vrouw met een baan die er van droomt om er ooit één te worden? Mingle en praat met like-minded vrouwen tijdens de tweede editie van Goaldigger Sessions en raak geïnspireerd om je carrière goals na te jagen.

Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips van de beste in de business? Olcay Gulsen is eigenaresse van SuperTrash en ST.studio en één van de sprekers tijdens Goaldigger Sessions. Na een morning juice en koffie delen zij en Aranka van der Voorden (founder Jogha en Fitgirlcode), Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink (eigenaressen van Nimbles) en Maddie Raedts, founding partner & Creative Director IMA Agency hun wisdom en learnings.

That’s the question met Olcay Gulsen, eigenaresse van SuperTrash en ST.studio

Olcay Gulsen is eigenaresse van kledingmerken SuperTrash en ST.studio. Haar ondernemersavontuur begon op 23-jarige leeftijd. In de jaren die volgden klom ze naar de top met haar merken die nu bekend zijn in binnen- en buitenland. Olcay kent alle ins en outs van het runnen van een eigen bedrijf. Haar weg naar de top was niet altijd even makkelijk. Ze heeft er keihard voor gewerkt en dat doet ze nog steeds. Olcay wil graag andere vrouwen helpen en daarom geeft ze tijdens deze sessie antwoord op al jouw ondernemersvragen. Wil je weten hoe ze haar miljoenenbedrijf draaiende houdt en wat haar belangrijkste carrièrelessen zijn? Kom op 10 september naar Goaldigger Sessions en stel je vraag aan Olcay Gulsen.

 

Q&A met Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink, eigenaressen van Nimbles

Danique Wiltink richtte in 2015 het platform Nimbles op dat ouders aan privé leraren voor hun kinderen koppelt. Ze heeft een ‘TEDxAmsterdamWomen Startup Award’ op haar naam staan en werd dit jaar door het Financiële Dagblad gefeatured in de lijst met vijftig jonge veelbelovende ondernemers. Nadat Adine Tjeenk Willink na een carrière in de corporate wereld een online platform startte en in 2016 haar aandelen verkocht joinde ze Danique als co-owner van Nimbles. Tijdens deze sessie gaan Adine en Danique met Eve in gesprek over de kwaliteiten die je als ondernemer moet hebben om het vol te houden, tools om goed samen te werken en hoe ze een investering van €400.000 binnen haalden voor Nimbles.

 

 

De struggles waar je als ondernemer mee te maken krijgt en hoe je deze kunt overwinnen en omturnen naar succes met Maddie Raedts, founding partner & Creative Director IMA Agency. 

In deze sessie deelt Maddie Raedts haar levensverhaal, van boerendochter tot Forbes 30 onder de 30 honoree, als mede-oprichtster en Creative Director van de toonaangevende influencer marketing agency, IMA. Ze brengt een verfrissend perspectief aan hoe ze bleef volhouden ondanks dat ze tijdens haar studie ‘nee’ te horen kreeg, om uiteindelijk de voorloopster te worden in een door mannen gedomineerde industrie. Van haar stages, studie tijd, tot de waarschuwingen van de grote namen in de media industrie, het verhaal van Maddie onderstreept de mogelijkheden van vrouwelijke ondernemers en onderstreept hoe belangrijk doorzetten, de steun van omgeving, goed partnerschap en je eigen gevoel blijven volgen is.

 

Hoe je een business start en online laat groeien met Aranka van der Voorden, founder Jogha en Fitgirlcode.com.

Aranka van der Voorden nam in 2013 ontslag bij een start-up fashion community, omdat ze voor zichzelf wilde werken. De Viva-400 winnares bouwde in de tussentijd twee succesvolle bedrijven op. Het sportkledingmerk voor vrouwen Jogha en de online community Fitgirlcode.com met een bereik van meer dan 500.000 vrouwen van over de hele wereld. Binnenkort gaat het platform Pretty Ambitious live, waarmee Aranka vrouwen wil helpen bij het starten van hun business. Aranka kwam er met de bij horende ups en downs achter wat wel en juist niet werkt. Tijdens haar sessie geeft ze tips en tricks hoe je een business start en deelt ze strategieën om deze (online) te laten groeien.

 

Mingle, talk & get inspired

Er is genoeg tijd om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen. Dat vinden wij belangrijk. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er geen leader of the pack. Daarom leidt Eve Tomaszewski, founder van The Goaldiggers Club dag een paneldiscussie met vijf goaldiggers uit de zaal en sluiten we de dag af met de Women On Top netwerkborrel in de W Lounge met uitzicht over de skyline van Amsterdam.

What’s in it for you?

-De dag beginnen met morning juice en koffie in het prachtige W Hotel.
-Netwerken met like-minded vrouwen
-Toegang tot het inspirerende dagprogramma met masterclasses en Q&A’s van de door TGC geselecteerde sprekers
-Persoonlijk advies van de sprekers
-Een overheerlijke lunch
-Toegang tot de Women On Top-netwerkborrel inclusief één gratis drankje
-Een goodiebag gevuld met Goaldigger essentials
-Genoeg inspiratie om je goals na te jagen

Waar: W Amsterdam, Spuistraat 175 in Amsterdam
Wanneer: 10 september van 10.00 tot 18.00
Ticketinfo: goo.gl/aW1PTu

Voor de aftermovie van de vorige editie van Goaldigger Sessions, nog meer informatie en het volledige dagprogramma en ticketinfo klik je hier: goo.gl/erJBDC.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic