Word member Sluit je aan bij de club

Zo deal je met de lows in je carrière

Als goaldigger krijg je ook te maken met lows in je carrière. Zo ga je ermee om!

Tekst: Eve Tomaszewski
Foto: Sandra Semburg

Stel goals

Merk je dat je hard aan het werk bent, maar geen voldaan gevoel krijgt van werk? Dan kan het zijn dat je je goals niet helder hebt, daardoor niet weet waar je naartoe werkt en maar door blijft gaan zonder richting. Door een helder goal te stellen, kun je de werkzaamheden die je moet verrichten om het goal te behalen inplannen. Zo weet jij precies wat je moet doen, waardoor je én productief bent én jezelf niet voorbij rent. Mits je jezelf er aan houdt natuurlijk.

Stop negatieve gedachten

Door onze negatieve gedachten te geloven, saboteren we ons eigen succes. Bij mij halen gedachten als: ‘het is niet goed genoeg’ en ‘het gaat niet lukken’ mijn zelfvertrouwen en mijn carrière omlaag. Ga na wat jouw negatieve gedachten zijn. Zijn dit feiten of meningen? Het zijn bijna altijd meningen en meningen zijn niet gebaseerd op de waarheid. Als je je beseft dat jouw gedachten meningen en geen feiten zijn, wordt het makkelijker om deze niet te geloven en los te laten.

Wees dankbaar

Vaak zijn we gefocust op de goals die we nog moeten behalen en vergeten we om te kijken naar de goals die we al hebben behaald. Als je erbij stil staat wat je al hebt bereikt, daar dankbaar voor bent en kleine successen viert, zit jij beter in je vel. En dat is net wat je nodig hebt om jouw carrièregoals makkelijker te behalen.

Omring jezelf met like-minded mensen

Opmerkingen van mensen die jouw ambities niet begrijpen, hebben een negatieve invloed en kunnen ervoor zorgen dat je je niet goed voelt over je carrière, terwijl je harstikke goed op weg bent. Over je carrière praten met mensen die jou begrijpen geeft een boost. Weet je niet waar je deze mensen kunt vinden? Wij wel! Op ons event Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam (bekijk de foto’s hier en aftermovie hier) ontmoet je inspirerende vrouwen die de highs & lows kennen van de weg naar succes. Het volgende event vindt plaats op 10 september. Kom je ook? Je kunt hier al jouw ticket scoren.

Hou vast aan je routine

Als je druk bent of niet helemaal lekker in jouw vel zit, schiet goed voor jezelf zorgen er meestal het eerste bij in. Je gaat later naar bed om werk af te krijgen en eet minder gezond. Door juist vast te blijven houden aan je healhty routine en niet te vervallen in slechte gewoontes raak je niet verder in je dip. Blijf op tijd naar bed gaan, je vrije tijd inplannen en gezond eten om je zo snel mogelijk weer beter te voelen.

Weet waarvoor je het doet

Het is belangrijk om te weten wat jouw drijfveer, ook wel why genoemd, is in jouw carrière. Dat zal jou op moeilijke momenten de kracht geven om door te gaan. Mijn drijfveer is vrouwen connecten, ervoor zorgen dat ze op die manier hun carrièregoals behalen en elkaar zo supporten op de weg naar succes. In dit artikel lees je hoe je jouw why kunt vinden.

Hoe ga jij om met dieptepunten in je carrière?

Onthoud dat de dieptepunten erbij horen als je een succesvolle carrière wil opbouwen en blijf altijd denken in oplossingen om erover heen te komen. Met welke dieptepunten in je carrieré krijg jij te maken en hoe ga je er mee om?

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic