Word member Sluit je aan bij de club

De aftermovie van Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam

Op 7 mei ging The Goaldiggers Club in W Amsterdam live met talks, een healthy lunch en de ‘Women on Top’ netwerkborrel en masterclasses van Milou Turpijn, hoofdredacteur van Women’s Health, Emilie Sobels, founder van Hashtag Workmode, Floortje Lopes, business coach en founder van Tree Full of Scones en Eve Tomaszewski, founder van The Goaldiggers Club.

Video: Outseen

Bekijk nu de aftermovie en voel de de vibe. Wil je er de volgende edtitie op 10 sptember bij zijn scoor dan nu hier je ticket!

 

 

 

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic