Word member Sluit je aan bij de club

5x rokken om nu aan je werkgarderobe toe te voegen

De zomer komt er weer aan, dus we mogen weer luchtiger gekleed. Dit kan op werk tricky zijn. De oplossing: een mooie overknee rok. Met de benen bloot en toch office proof? Dit zijn 5 rokken om nu aan je werkgarderobe toe te voegen.

1. De kokerrok

Als er iets office schreeuwt, dan is het de kokerrok. Een kokerrok is van zichzelf al netjes, dus kan prima gecombineerd worden met een T-Shirt. All out chic? Combineer hem met een mooie blouse. Hakken, loafers of sneakers: de keuze is aan jou.

Shop favourite: Arma €399,95

2. De plooirok

Plooirokken vallen altijd over de knie, dus prima geschikt voor op kantoor. Combineer met een T-shirt of dunne trui die je in je rok stopt om je taille te accentueren. Heels eronder en je bent good to go. Informele werksfeer? Hij doet het ook goed met sneakers.

Shop favourite: Alice + Olivia €336

3. De rok met ruffles

Ruffles zijn nog steeds on trend en geven je outfit net dat beetje edge. In blauw of zwart is altijd goed. Iets meer lef? Ga voor een knalkleur of print. Doet het super in de zomer! Gecombineerd met een mooie top en hakken ben je klaar voor werk.

Shopfavourite: Zara €29,95

4. De paperbag-waist rok

Zo genoemd omdat de high-waist bovenkant doet denken aan een papieren zak. De rok flatteert iedereen vanwege het instant zandloper effect dat hij creëert. Je top in de rok stoppen, is hierbij wel een must.

Shop favourite: J.Crew €116

5. De rok met strook

Kan je niet kiezen tussen de kokerrok of de rok met ruffles? Dan deze rok jouw match made in heaven. Het chique van de kokerrok en de edge van de ruffles. Blouse of top erin en qua schoenen is er maar één optie: high heels baby!

Shop favourite: Mango €49,99

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

1 Comment
  1. Yes, wat een leuke rokken en mooie plaatjes!! Ik hou hier zo van. Ik heb op dit moment een leren kokerrok waar ik heel erg blij mee ben, maar zo’n lange rok met ruffels staat ook op mijn wishlist. i like!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic