Word member Sluit je aan bij de club

Dit zijn de foto’s van de eerste editie van Goaldiggers Sessions, powered by W Amsterdam staan online!

Op zondag 7 mei ging The Goaldiggers Club live met masterclasses, talks, een healthy lunch en de Women on Top netwerkborrel tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam.

De reden dat ik The Goaldiggers Club heb opgericht is omdat de verhalen van andere vrouwen mij  altijd motiveren om door te gaan en dat gun ik anderen ook. Tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam bracht ik daarom de verhalen van vrouwen samenbrengen in een omgeving waarin je compleet jezelf kunt zijn en open over je struggles, maar tegelijkertijd ook je successen kunt vieren. Ik geloof dat het juist in deze tijd belangrijk is dat vrouwen niet met afgunst naar elkaar kijken, maar elkaar supporten.

Milou Turpijn, hoofdredacteur van Women’s Health, Emilie Sobels, founder van Hashtag Workmode en Floortje Lopes, business coach en founder van Tree Full of Scones deelden tijdens presentaties hun tips & tricks. Ze vertelden aan een club van meer dan 50 net zo inspirerende vrouwen die elke dag keihard werken om hun carrièregoals te behalen over hun weg naar succes inclusief de ups & downs. Door de aanwezigheid van alleen maar vrouwen die ervoor open stonden om elkaar te empoweren werd het een bijzondere dag waarop iedereen in gesprek ging. Tijdens de paneldiscussie werden gedachten uitgewisseld over de definitie van succes, hoe je je goals wél bereikt en wat work-life balans nou eigenlijk inhoudt. 

Tussen de talks en de paneldiscussie werd er gemingled en genetwerkt, geposeerd in de photobooth van GIFGIF en een healthy lunch geserveerd. Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam werd afgesloten met de Women On Top borrel in de rooftopbar met een schitterend uitzicht over de skyline van Amsterdam.

Iedereen ging naar huis met een flinke inspiratieboost en goodiebag gevuld met een notitieboekje van Søstrene Grene, een editie van Women’s Health Magazine,  kantoorproof Vivid Matte Liquid lipsticks en Lacquers van L’Oreal, Propercorn en een protein bar van Fitshe.

Hieronder kun je foto’s zien van de dag die draaide om het delen van verhalen die in real life nog meer inspireren. Ik hoop dat je er tijdens de tweede editie van Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam op 10 september (weer) bij bent. Binnenkort zullen we meer bekend maken over de ticketverkoop en tot die tijd hebben we de foto’s nog om na te genieten van deze bijzondere dag!

Eve Tomaszewski trapt af met haar presentatie ‘forget the mistakes, remember the lessons’ en deelt haar tien grootste carrièrefouten  en wat ze ervan heeft geleerd.

 


Emilie Sobels deelt in haar presentatie ‘van idee naar succesvolle business’ hoe ze het idee van een co-working space voor vrouwen omzette naar de succesvolle business Hashtag Workmode.


Social Media Editor Esther deelde alle highlights van het event op social media.


Eve Tomaszewski, founder van The Goaldiggers Club en Milou Turpijn, Women’s Health


Milou vertelde in haar presentatie ‘je goals behalen terwijl je een gebalanceerd leven leidt’ hoe je erachter komt wat je in je hart echt wil, hoe je met je hoofd goals zet en hoe je deze door keihard te werken behaalt zonder uit balans te raken.


Een publiek met happy faces.


Ashley Samwel van girlslovehealthy.com en Sietske Atsma van wiemooiwilzijn.nl

Lunch O’Clock


Poseren voor GIFs uit de GIFGIF photobooth


Floortje Lopes, businesscoach en founder van Tree Full of Scones deelt in haar presentatie geloof in je greatness en wordt unstoppable in het bereiken van jouw goals hoe je de mindset creëert om je goals te behalen.


Eve Tomaszewski, founder van The Goaldiggers Club, Emilie Sobels, founder van Hashtag Workmode, Milou Turpijn, hoofdredacteur Women’s Health en Floortje Lopes, business coach en founder Tree Full Of Scones met elkaar in gesprek tijdens de paneldiscussie


Take notes!


Goodiebag alert!

Women on Top-netwerkborrel

Mingle, talk & get inspired


A sunday well spent brings a week of content!

Alle foto’s staan nu online op de Facebook van The Goaldiggers Club

Mingle, talk & get inspired bij Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam. Ben jij er de volgende editie op 10 september bij?

Geplaatst door The Goaldiggers Club op maandag 8 mei 2017

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic