Word member Sluit je aan bij de club

Zo ga je om met je carrièrefouten en leer je ervan

Ik ken de highs, maar ook de lows die komen kijken bij het stellen van hoge goals. Als je een succesvolle carrière wil, moet je risico’s nemen en dat betekent ook fouten maken. Tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam op aankomende zondag 7 mei zal ik in mijn presentatie ‘Forget the mistakes, remember the lessons’ mijn grootste carrièrefouten delen en vertellen wat ik ervan heb geleerd. So you do better! Om van mijn fouten te kunnen leren ben ik er along the way achter gekomen hoe er mee om te gaan. Met deze tips lukt jou dit ook!

 

Fotografie: Jeannette Huisman

Geef jezelf toestemming om fouten te maken
Fouten signaleren lukt pas als jij jezelf toestemming geeft om ze te maken. Vaak zijn we harder bezig met het voorkomen van fouten en ze niet toe te geven, terwijl we vaak grotere stappen vooruit kunnen zetten in onze carrière als we dat wel doen.

Zie je fouten als successen
Het is makkelijker om fouten te constateren als jij ze als successen ziet. Als ik een successenlijstje maak, staan daar ook mijn geconstateerde fouten op. Het is een succes als jij inziet dat iets niet loopt zoals het zou moeten gaan, want dan pas kun je er iets aan doen.

Blijf niet in de fout hangen
Als jij een fout hebt geconstateerd is het oké om je even kut te voelen. Ik probeer het gevoel niet weg te stoppen en mag er best even van balen. Het zorgt ervoor dat ik mijn fouten beter kan loslaten. Maar ik blijf er niet te lang meer in hangen. Jezelf afstraffen gaat je niet verder helpen. Neem even afstand van je gedachten en je zult zien dat er ruimte ontstaat om te relativeren en oplossingsgericht te denken. Nét wat je nodig hebt als je een fout hebt gemaakt en opgemerkt.

Vraag om feedback
Als ik een fout heb erkent, helpt het mij om er met anderen over te praten. De feedback van mijn sparringspartners waaronder mijn business coach en goede vrienden helpt om mijn geconstateerde fouten vanuit een ander perspectief te bekijken.

Leer van je fouten
Onthou de quote: “Don’t be afraid to make mistakes, be afraid of not learning from them. Kijk naar je fouten als een learning. Ga na waar het is misgegaan, bedenk hoe je het in de toekomst beter kan doen en rock on.

Kom naar Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam om Eve’s carrièrefouten te voorkomen

Tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam deelt Eve haar grootste carrièrefouten en wat ze ervan heeft geleerd in haar presentatie ‘Forget the mistakes, remember the lessons’. Daarnaast krijg je masterclasses van Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode), Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health) en Floortje Lopes (business coach en founder Tree Full of Scones). Tussendoor wordt er een healthy lunch geserveerd en er is een ‘Women on Top’ netwerkborrel waar je kunt minglen en netwerken met andere ondernemende vrouwen. Na afloop ga je naar huis met een goedgevulde goaldigger canvas bag. Lees hier alle up-to-date info en scoor je toegangsbewijs.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic