Word member Sluit je aan bij de club

Dit is de reden waarom jij je goals niet behaalt

Werk jij al tijden toe naar je goals, maar heb jij nog niet de successen behaald die je zou willen? Het kan zijn dat jij jezelf tegenhoudt bij het realiseren van je goals. Floortje Lopes, founder Tree Full of Scones en businesscoach, begeleidt veel vrouwen op hun weg naar succes en deelt de vier door haar gesignaleerde grootste valkuilen die vrouwen afremmen bij het behalen van hun goals.

Je raakt gefrustreerd door je twijfels

Iedereen heeft twijfels en onzekerheden. Vrouwen die net beginnen, vrouwen die al aan de top staan en alle vrouwen daartussenin. Floortje: “Twijfels hebben, betekent niet dat je onzeker bent. Vrouwen zijn vaak op veel gebieden zeker, maar er zijn altijd een paar vlakken waarop ze iets minder zeker zijn. Dat is normaal.” Waar het verschil wordt gemaakt, is hoe jij reageert op die twijfels. Word je boos op jezelf? Word je angstig? Voel je je door een klein dingetje ineens overall onzeker? Dan hebben je twijfels meer invloed op je dan nodig is en staan ze je voortgang in de weg.

Je denkt dat zelfvertrouwen een outer game is

Denk jij dat een poweroutfit en je make-up on fleek je automatisch het zelfvertrouwen geven dat je op de werkvloer nodig hebt? Zeker zijn over je look kan je absoluut een confidence boost geven. Maar om echt vol vertrouwen er tegenaan te gaan, moet het zelfvertrouwen ook vanbinnen komen. Floortje: “Je kan er nog zo zelfverzekerd uitzien, als je het vanbinnen niet voelt, gaat het hem niet worden. Je kan dat niet met kleding en make-up maskeren. Zelfvertrouwen is een inner game.”

Je hebt telkens dezelfde twijfels zonder deze aan te pakken

‘Ik ben niet goed genoeg’. ‘Ik kan het niet’. ‘Het gaat me toch niet lukken’. ‘Anderen zijn beter/leuker/verder/meer ervaren dan ik’. Herkenbaar? Vast wel, dit zijn namelijk gedachten die bij veel vrouwen voorkomen. Floortje: “Het is belangrijk om zulke negatieve gedachten te tackelen, want ze zorgen voor een deuk in je zelfvertrouwen en zelfvertrouwen is essentieel als je succes wil ervaren.” Deze gedachten zorgen ervoor dat je in een negatieve spiraal terechtkomt. Doordat je namelijk minder zelfvertrouwen hebt, durf je minder acties te ondernemen. Hierdoor boek je ook minder succes, waardoor je nog minder zelfvertrouwen krijgt.

Je besteedt teveel energie aan je twijfels en te weinig aan je goals

We denken allemaal dat we constant bezig zijn met onze goals. Maar is dat wel zo? Wees eens eerlijk: hoeveel tijd ben jij kwijt aan het dealen met twijfels? Hoeveel energie gaat daaraan op? Floortje: “Ik stel vrouwen die ik coach altijd de vraag: waar wil jij op focussen? Op je negatieve gedachten en je angsten? Of op je intenties en je goals? Je kan je energie maar één keer besteden, dus waar kies jij voor?” Als jij veel energie kwijt bent aan dealen met je twijfels, blijft er weinig energie over om achter je goals aan te gaan en boek je dus automatisch minder succes.

 

Kom naar Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam en wordt unstoppable

Komen bovenstaande punten je bekend voor? Dan kan je gebrek aan zelfvertrouwen onbewust het knelpunt zijn. Tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam zal Floortje Lopes, founder Tree Full of Scones en businesscoach, jou tijdens haar presentatie ‘Geloof in je greatness en wordt unstoppable in het bereiken van je goals’ tools aanreiken om je zelfvertrouwen een boost te geven, zodat jij vanuit je innerlijke kracht je goals kunt najagen. Daarnaast krijg je masterclasses van Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode), Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health) en Eve Tomaszewski (founder The Goaldiggers Club). Tussendoor wordt er een healthy lunch geserveerd en er is een ‘Women on Top’ netwerkborrel waar je kunt minglen en netwerken met andere ondernemende vrouwen. Na afloop ga je naar huis met een goedgevulde goaldigger canvas bag. Lees hier alle up-to-date info en scoor je toegangsbewijs.

Beeld: Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic