Word member Sluit je aan bij de club

Hou hier rekening mee als je rode lippenstift naar werk draagt

Rode lippenstift straalt vrouwelijkheid uit en kan jouw werk look een krachtigere uitstraling geven mits je het op de juiste manier draagt. Visagist Amanda Rijff, auteur van ‘Flawless‘ en visagist van Anna Nooshin, deelt waar jij rekening mee moet houden als rode lippenstift naar kantoor draagt.

Beeld: Leandra Medine via Manrepeller

Kies voor een blauwe ondertoon

Het vinden van een juiste kleur rode lippenstift om te dragen naar kantoor is een must, omdat de verkeerde tint je al gauw bleek laat lijken. Amanda: “Een blauwe ondertoon staat iedereen mooi en is perfect geschikt voor op kantoor, omdat het ervoor zorgt dat je tanden witter lijken en het je oogkleur helderder maakt.” Vind je het lastig om te bepalen welke lipsticks een blauwe ondertoon hebben? Amanda: “Elke goede visagist weet de lipsticks met een blauwe ondertoon eruit te pikken. Kan je daar dus wat hulp bij gebruiken, ga dan naar een goede beautystore en laat je daar adviseren.”

Zwak de lipstick af

Om rode lipstick meer work proof te maken, kan je het daarom afzwakken. Hier zijn verschillende manieren voor. Amanda: “Door te kiezen voor een matte variant in plaats van een shiny variant, zwak je rood al af. Ook kan het helpen om na het stiften af te happen in een tissue. Zo blijft er als het ware alleen een afdruk achter.” Na het werk door naar een kantoorborrel of etentje? Stift dan je lippen wat bij of breng een klein beetje glans erover aan om het te transformeren tot een avondlook.

To buy

Overweldigd door de enorme keus aan rode lipsticks? Dit zijn de aanraders van de professional. Amanda: “Een favoriet van mij is nr. L401 Hot Lips van Ellis Faas (€27): een bloedrode kleur, die zich volledig aanpast aan jouw ondertoon. Welke lipstick ik ook prachtig vind, is nr. 400 Four Houndred van Armani (€36): een prachtige semi-matte rood. Even afhappen in een tissue en you’re good to go!

 

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Amanda Rijff. Amanda heeft als visagist meer dan 15.000 vrouwen in haar stoel gehad en heeft nu al haar knowledge gebundeld in haar boek ‘Flawless.’

 

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld: Manrepeller

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic