Word member Sluit je aan bij de club

Deze oranje items kan je na Koningsdag naar kantoor aan

Vergeet goedkope shirts met ‘catchy slogans’, verenboa’s en kitsch kroontjes met Koningsdag. Er zijn genoeg stijlvolle oranje items die je na Koningsdag niet achterin je kast hoeft op te bergen en naar werk kan dragen.

How to wear: dat wij bij oranje alleen aan Nederland denken is zonde, want oranje is een kleur die bijna iedereen flatteert. Er bestaan veel verschillende tinten oranje, dus er is altijd een shade die bij jou past. Oranje kan je op veel verschillende manieren combineren. Het knalt in combi met een all black outfit. Nog meer lef? Combineer het met andere knalkleuren als roze of rood voor een powerlook. Liever iets rustiger? Oranje gaat perfect samen met denim, dus style met je favoriete jeans, denimjack of denimskirt. Oranje kleding toch te heftig? Zorg dan voor een touch of orange in je accessoires. Een oranje pump of tas doet de truc.

Winonah Silk Orange Jacket €986

Winonah Silk Orange Trousers €637

2nd Day tuniekjurk €160

Zara pumps €19,95

J.W. Anderson plissérok €670

Mango gebloemde zijde jurk €179,99

French Connection Oversized Coltrui €95

Furla Metropolis Crossbody €245

Topshop jurk met ruches €64

 

Tory Burch broderie cotton wrap skirt €360

Eres silk-crepe jumpsuit €530

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld: Elle France

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic