Word member Sluit je aan bij de club

Eve deelt in The Talent Station tips voor succes in de modewereld

Modeketens Zara, Bershka, Massimo Dutti, Pull & Bear en Stradivarius zijn op zoek naar nieuwe collega’s en daarom heeft Inditex in de IJpassage van het Centraal Station van Amsterdam de allereerste recruimtnent pop-up store geopend. Op aankomende vrijdag 28 april om 16.00 zal Eve alle ins & outs vertellen over het werken in de modewereld en exclusief haar tips en tricks delen die jou verder gaan helpen.

 

Je kunt van 9.00 tot 18.00 in  de Talent Station van Inditex van terecht om je CV langs te brengen en te solliciteren. Inditex wil je op weg helpen om jou zo goed mogelijk voor de dag te laten komen bij jouw werkgever to be. Naast Anna Nooshin (founder van NSMBL en TV host), Emilie Sobels, founder van co-working space Hashtag Workmode, Wendy Rousseau, fashion market editor bij Glamour, zal Eve ook komen spreken.

Op vrijdag 28 april om 16.00 zal Eve in de Talent Station van Inditex alles vertellen over haar carrière pad en delen hoe ze van Hoofdredacteur van Fashionscene, Fashion Features editor van Grazia, Fashion Assistent bij Vanity Fair in New York en everything in between is gekomen tot het punt waar ze nu is als founder van The Goaldiggers Club en freelance content creator.

Wil jij een voorspong op alle anderen die het ook willen maken in fashion? Want Eve deelt voor de eerste keer exclusief haar insider tips & tricks die jouw modecarrière een boost geven. Van learnings tot praktische tips: hoe de quote ‘you have to think for me’ jou gaat helpen? Wat je aan doet naar een sollicitatiegesprek als je wil opvallen? Schrijftips voor de perfecte sollicitatiebrief?

Be there!

Wil  jij op 28 april om 16.00 bij de presentatie van Eve zijn? Stuur dan een e-mail naar talentstation@nl.inditex.com om jou plek te reserveren.

Talent Station
IJpassage Station Amsterdam Centraal
28 april om 16.00

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic