Word member Sluit je aan bij de club

Wat wil jij te weten komen tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam?

We need your help! Tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam, zal Eve een paneldiscussie leiden tussen onze drie sprekers. Er zijn dingen die wij graag van onze sprekers willen weten, maar nog belangrijker vinden we wat jij van onze sprekers wilt weten. Dus laat je horen!

Hier heb je al alle updates en ins & outs over Goaldigger Sessions kunnen lezen. Maar wij willen niet dat jij naar Goaldigger Sessions komt, de hele dag luistert naar een programma dat wij bedacht hebben en vervolgens weer naar huis gaat. Jij bent geen toeschouwer van ons event, jij bent onderdeel van ons event.

Wij organiseren Goaldigger Sessions voor jou en willen jou dus geven waar jij behoefte aan hebt. We’re in this together, dus jouw mening is belangrijk. Welke onderwerpen vind jij essentieel? Met welke vragen zit jij? Wat zijn problemen waar jij tegenaan loopt? Waar zou jij graag tips over willen hebben? Naar welke insides ben jij benieuwd? Laat het ons weten in de comments hieronder. De onderwerpen die het vaakst genoemd worden, zullen tijdens de paneldiscussie behandeld worden. See you there!

Nog geen kaartje voor Goaldigger Sessions? Scoor hem snel hier.

Beeld: Vogue España

Bewaren

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

1 Comment
  1. Hi! 🙂
    Ik zou wel graag willen weten:
    Wat de vrouwen getriggerd heeft om voor zichzelf te beginnen?
    Hoe hebben ze hun visie, missie en doelen vormgegeven en hebben ze daar tips voor?
    Hoe ze de ondernemerswereld (en dan in bijzonder als vrouw) ervaren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic