Word member Sluit je aan bij de club

Mantra Monday met Rubiën Florens Vyent, artiest

Rubiën Florens Vyent danste in de liveshows van SYTYCD, speelde rollen in de musical Flashdance en Dreamgirls en is op het moment als backing vocalist en in de rol van Nicki Marron te zien in de musical The Bodyguard. Al van jongs af aan was Rubiën bezig met het behalen van haar goals. Omdat ze zich als artiest continue wilt blijven ontwikkelen, krijgt ze te maken met uitdagingen. Welke mantra Rubiën desondanks toch helpt om succes te behalen?

Fotografie: Martika de Sanders
Stylist: Odair Pereira
Visagie: Roos van der Hoeven

Pak van Petar Petrov via Nen Xavier.

Welke mantra helpt jou je goals te bereiken?
Rubiën:Ideas have no value if you don’t execute them. Go and create. Mijn goals bereiken is voor mij net zo belangrijk als het proces ernaartoe. Dat begint met een idee. Deze heb ik genoeg, maar het zit ‘m vooral in het hebben van een idee en dat durven uit te voeren. Tijdens het najagen van je goals is het belangrijk uit je comfortzone te stappen, lief te zijn voor jezelf en je niet te laten afremmen door angst of kritiek.”

Hoe ben je tot deze mantra gekomen?
Rubiën: “Als ik liedjes schrijf, laat ik me inspireren en kom ik spontaan op teksten die mij aanzetten tot het uitvoeren van mijn ideeën. Dit is er één van.”

 Op welk moment bracht deze mantra jou dichter bij je goals?
Rubiën:
“Zonder deze quote zou ik nooit tot het punt gekomen zijn waar ik nu ben.  De quote “Ideas have no value if you don’t execute them. Go and create.” motiveert mij om al mijn ideeën uit te voeren zonder mij te laten tegenhouden door mijn angsten. Bij het uitvoeren van mijn ideeën hoort keihard werken, veel onderzoek doen, plannen, voorbereiding, focus en er helemaal voor gaan. Voor de producties van een film, serie, musical of dansvoorstelling waar ik in wil staan, doe ik auditie. Als ik mij daarop voorbereid, ga ik het personage onderzoeken en kijk ik wat ik aantrek, het moet erbij passen. Wat ik draag moet een boodschap, persoonlijkheid en stijl hebben. In mijn carrière vind ik het belangrijk hoe ik voor de dag kom en als voornaamste, dat ik de ‘echte ik’ laat zien. Op die manier creëer je een stijl, een handtekening en gaandeweg een platform. Dat platform heb ik moeten opbouwen en zit niet alleen in hoe je eruit ziet, maar ook wat je doet. Tijdens het auditieproces van The Bodyguard heb ik veel geluisterd naar Whitney Houston. Niet om haar exact na te doen, maar om de boodschap van de tekst ook zo te kunnen overbrengen zoals zij dat met haar stem deed. ‘Detail is my middle name’ Dit heb ik ook gedaan toen ik moest auditeren voor Flashdance, Dreamgirls en andere audities. Ik wil mensen graag raken met de muziek die ik maak en de rollen die ik dans of speel.”

Waarom zouden je mede-goaldiggers ook volgens deze mantra moeten leven?
Rubiën: “Ik maak regelmatig plannen waar ik naartoe wil en hoe ik dat wil bereiken. Ik maak bijvoorbeeld een mindweb om er op die manier achter te komen. Ik laat mij graag inspireren om muziek te maken door te reizen en neem dan de tijd om het idee van een lied uit te schrijven. Ik leef op inspiratie! Zo kom ik op mijn ideeën. Maar ze moeten ook worden uitgevoerd om er iets mee te kunnen. Yasaman Bitarafan zei het al in een eerdere editie van de Mantra Monday: ‘feel the fear, do it anyway‘. Ik vond dat mooi gezegd omdat het mij doet denken aan de mantra waar ik voor sta. Ideeën hebben geen waarde als je er niets mee doet, dan blijft het maar een idee. Er kan dan nooit meer van gemaakt worden en het brengt je zeker niet verder. Doe het gewoon. Go and create! Houd jezelf niet gevangen in een soort onzekerheid, dat je er iets bij voelt, is juist goed. Dat wil zeggen dat het recht vanuit je hart komt, anders voel je die onzekerheid en angst niet. Het betekent juist dat je iets heel graag wil.”

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic