Word member Sluit je aan bij de club

Eve over do’s en dont’s van een girlboss op FunX

Vrijdag ging de serie Girlboss in première op Netflix. Als je het boek van Sophia Amaruso hebt gelezen, hoeven we niet meer uit te leggen waar de serie over gaat. Het is de verfilming van het autobiografische boek van de Nastygal-founder die van een 22-jarige vrouw die niet weet wat ze wil, uitgroeit tot een girlboss met een miljoenenbedrijf met ups en downs.

Naar aanleiding van de première was ik bij FunX Amsterdam in de uitzending om het te hebben over women empowering, Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam en de do’s en dont’s van een girlboss.

Beluister het fragment hier: http://bit.ly/2oZlYFk en bekijk de trailer van de serie Girlboss hieronder.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Afbeelding van Sophia Amaruso op hoofdpagina via: Latour/Variety/REX/Shutterstock

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic