Word member Sluit je aan bij de club

Dit doen succesvolle vrouwen in het weekend

Het is weekend! Ben jij ook in het weekend constant aan het werk, omdat je denkt dat dat is wat succesvolle vrouwen doen? You’re wrong. Dit is wat succesvolle vrouwen wel in het weekend doen.

Ze houden vast aan hun morning routine

Hoe verleidelijk het ook is om in het weekend lang in bed te blijven liggen. Het is veel beter voor je als je probeert om in je ritme te blijven en je vast te blijven houden aan je morning routine. Vaak last van hoofdpijn in het weekend? Daar is dus een term voor: weekendhoofdpijn. Het wordt veroorzaakt doordat je te lang hebt geslapen en je cafeïne-shot ‘s ochtends hebt gemist, als je gewend bent om elke werkdag vroeger op te staan en first thing koffie te drinken. Word je niet uit jezelf wakker? Zet dan ook in het weekend een wekker. Er ligt een heel weekend voor je!

Ze rusten uit

Uitrusten is iets anders dan uitslapen. Je kan niet constant maar blijven gaan. Je moet rust pakken en jezelf weer opladen. Dan kan je op maandag weer vol energie achter je goals aan. Voel je dus niet schuldig als je dit weekend op de bank ligt te Netflixen: ontspanning is belangrijk voor het behalen van succes.

 

Ze werken als ze weten dat het moet

Onthou dat het oké is om in het weekend niet te werken, maar weet ook wanneer je wel moet werken. Je kunt het weekend wel geforceerd vrijhouden van werk, maar als je een drukke periode op werk hebt, kan werken in het weekend een hoop stress gedurende de werkweek voorkomen. Het weekend is hét moment om achterstallig werkonderhoud bij te werken. Loop je achter met je e-mail? In het weekend komt er vrijwel niets binnen en daardoor zijn mailtjes veel sneller weggewerkt dan gedurende de werkweek.

 

Ze maken tijd vrij voor vrienden & familie

We schreven al eerder hoe lastig het is om je vrienden tevreden te houden als je veel aan het werk bent. Probeer de work-life balance te bewaren door in het weekend quality time in te plannen met je loved ones. Zij zijn blij met de aandacht en jij kan even ontspannen en nieuwe energie op doen voor de komende week. Winst voor iedereen.

 

Ze bezoeken evenementen

Er worden in het weekend vaak interessante en inspirerende business events, lezingen en workshops georganiseerd. Ga hier naartoe om nieuwe kennis op te doen en te netwerken. Zo start je de maandag met nieuwe insights & skills. Kom bijvoorbeeld volgend weekend naar Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam. Wij hebben vier inspirerende  presentaties voor je op de planning staan waarbij succesvolle vrouwen hun kennis en learnings met je delen. Tijdens een paneldiscussie komen alle onderwerpen die belangrijk zijn voor carrière minded women aan bod en daarna krijg jij de mogelijkheid om onze sprekers al je vragen te stellen. We sluiten de dag af met drinks tijdens onze ‘Women on top’-netwerkborrel.

 

Ze laten hun gedachten aan werk los

We begrijpen dat dit een lastige is, maar doe het toch. Als jij je werk in het weekend loslaat, komt er ruimte in je hoofd vrij voor andere dingen en lukt het beter om in het moment te leven. Er zullen je ineens dingen opvallen die niet eerder opvallen en je raakt geïnspireerd. Grote kans dat er door je empty mind ineens een heel goed idee in je opkomt.

 

Ze maken een to-do list

Als de zondagavond nadert wordt het lastiger om je gedachten weg te houden bij werk, als jij op zondagavond een to-do lijst maakt met alles wat jij moet doen, dan kun je zorgeloos van je zondagavond genieten omdat het niet meer in je hoofd blijft rondspoken, zodra je dit hebt opgeschreven.

Haal het meeste uit je weekend!

Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam op 7 mei is de ideale manier om je zondag effectief te besteden. Dan gaat The Goaldiggers Club in het W Amsterdam live met masterclasses van Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode), Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health), Floortje Lopes (founder Tree Full of Scones en businesscoach) en Eve Tomaszewski (founder The Goaldiggers Club). Tussendoor wordt er een healthy lunch geserveerd en we sluiten af met de ‘Women on Top’ netwerkborrel waar je kunt minglen en netwerken. Na afloop ga je naar huis met een goedgevulde goaldigger canvas bag. Lees hier alle up-to-date info en scoor je toegangsbewijs.

Beeld: Brittany Xavier

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic