Word member Sluit je aan bij de club

Tien mantra’s voor succes

Je kunt altijd wel wat extra motivatie gebruiken? Deze mantra’s geven jou een motivatie boost!

1. “Compete with yourself, not with others” 

Vergelijk jij jezelf ook altijd met anderen en dan vooral met vrouwen die, in jouw ogen, beter zijn dan jij? Stop hiermee, het gaat je niet helpen; je voelt je er waarschijnlijk alleen maar slechter door. Die vrouwen zijn er om je door te laten inspireren, niet om jezelf mee te vergelijken. De enige persoon waar jij je mee moet vergelijken is de persoon die jij gisteren was. Probeer vandaag beter te zijn dan die persoon.

2. “You have a bad day, you go to bed, you wake up and you work a little harder” 

Don’t let a bad day bring you down. Iedereen heeft goede en slechte dagen. Accepteer dat je niet altijd on top of your game kunt zijn. Leer ervan en doe het morgen beter!

3. “Self confidence is a super power. Once you start to believe in yourself, magic starts happening”

Als jij niet in jezelf gelooft, waarom zouden anderen dat dan wel doen? Be confident! Dan straal je dat ook uit richting anderen en gaan ze ook in jou en jouw idee geloven.

4. “If you get tired, learn to rest. Not to quit”

Je goals realiseren is hard werken. Door op de juiste momenten ontspanning in te plannen, houd je dat harde werken vol en kan je opgeladen weer doorpakken.

 5. “When you learn how much you’re worth, you’ll stop giving people discount”

Het blijft een lastig puntje voor veel vrouwen: geld vragen voor het werk dat je levert. Toch is het belangrijk dat je dit doet! Jouw tijd en werk is geld waard en er is niets mis met daarom vragen.

6. “If you can’t be better than your competition, just dress better” 

Je eerste indruk maak je in zeven seconden. Make it count!

7. “Believe in your inner Beyoncé” 

Just do it!

 8. “Always go with your passions. Never ask yourself if it’s realistic or not”

Je kunt alleen succesvol worden met iets dat je heel leuk vindt. Als het namelijk niet je passie is, ga je het ook niet kunnen blijven opbrengen om er al je tijd in te steken. Doe waar je van houdt en laat jezelf daarbij niet tegenhouden door wat anderen vinden.

9. “Succes is liking yourself, liking what you do and liking how you do it” 

Wees altijd trots op jezelf en wat je doet. Jij bent uniek en goed genoeg. Wees trots.

10. “Surround yourself with people who are smarter than you are in different areas, and learn from them” 

Voel je niet bedreigd door mensen die dingen beter kunnen dan jij. Werk juist met zulke mensen samen. Een team bereikt meer dan een individu en door elkaar te helpen, wordt iedereen beter.

Let’s meet

Meer inspirerende uitspraken horen van carrièrevrouwen? Kom dan op zondag 7 mei naar het event Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam. Dan gaat The Goaldiggers Club in het W Amsterdam live met met masterclasses Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode), Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health), Floortje Lopes (founder Tree Full of Scones en businesscoach) en Eve Tomaszewski (founder The Goaldiggers Club). Tussendoor wordt er een healthy lunch geserveerd en er is een ‘Women on Top’ netwerkborrel waar je kunt minglen en netwerken. Na afloop ga je naar huis met een goedgevulde goaldigger canvas bag. Lees hier alle up-to-date info en scoor je toegangsbewijs.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld: Tyler Joe

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic