Word member Sluit je aan bij de club

Alle sprekers van Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam zijn bekend!

Nog een paar weken en dan is het zover: op zondag 7 mei vindt Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam plaats! Heb je jouw ticket nog niet gescoord? Doe dat dan snel hier. Er staan voor jou op 7 mei vier vrouwen, met alle vier verschillende expertises, klaar om hun kennis met jou te delen. Zo zullen alle onderwerpen die belangrijk zijn voor carrièrevrouwen in de dop en aan de top aan bod komen en ga jij naar huis met een flinke dosis nieuwe kennisMeet de vrouwen die al hun insides met jou gaan delen.

 

Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

 

Na werkzaam te zijn geweest als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between –waaronder een job in de fashion closet van Vanity Fair in New York-  richtte Eve eind 2015 The Goaldiggers Club op. Dat het leven van een ondernemer volzit met trial-and-error is iets waar Eve altijd eerlijk over is. Tijdens Goaldigger Sessions zal ze met jou haar tien grootste carrière fouten delen en wat ze daarvan heeft geleerd. Zo worden haar fouten niet alleen een les voor haarzelf, maar ook een les voor jou.

 

Emilie Sobels, founder Hashtag Workmode

 

Emilie had een succesvolle baan, maar was daar niet happy. Zij vond de moed om haar baan op te zeggen – zonder dat ze iets nieuws had – en wist vervolgens een idee om te zetten in een succesvolle business. Tijdens Goaldigger Sessions vertelt ze hoe ze dat heeft gedaan en geeft ze tips hoe jij dat ook kan doen en je bedrijf kan laten groeien.

Een voorproefje van Emilie haar presentatie vindt je hier.

 Milou Turpijn, hoofdredacteur Women’s Health

 

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij ING, besloot Milou haar hart te volgen en het roer compleet om te gooien. Ze wilde zich niet meer bezig houden met financiën, maar met vrouwen inspireren en schrijven. Die switch eindigde uiteindelijk in een baan als hoofdredacteur bij Women’s Health. Tijdens Goaldigger Sessions legt Milou uit hoe je erachter komt wat je in je hart echt wilt, hoe je vervolgens goals zet en hoe je deze door keihard werken behaalt zonder uit balans te maken.

Een voorproefje van Milou haar presentatie vindt je hier.

 Floortje Lopes, founder Tree Full of Scones & business coach

 

Als founder van Tree Full of Scones weet Floortje Lopes hoe belangrijk het is om als ondernemer een mindset te creëren waarbij je gelooft in je greatness. Ze leerde dit niet alleen haarzelf aan, maar ook de vrouwen -waaronder Eve Tomaszewski- die ze als business coach begeleidt. Tijdens Goaldigger Sessions geeft Floortje prijs hoe je in je greatness gaat geloven en unstoppable wordt en zo de mindset creëert om al jouw goals te behalen.

Geen update missen of wil je meer informatie over Goaldigger Sessions? Hier vindt je alles over het programma en what’s in it for you. We zien je graag op zondag 7 mei!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic