Word member Sluit je aan bij de club

Dit is dé reden waarom ik Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam organiseer

Op 7 mei gaat The Goaldiggers Club live met met masterclasses, talks, lunch en een netwerkborrel. Waarom ik Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam organiseer?

Fotografie: Jeannette Huisman

Soms heb ik van die dagen dat ik me afvraag waar ik het allemaal voor doe en of de effort die ik in The Goaldiggers Club stopt zich ooit gaat terug betalen. Dagen waarop ik het moeilijk vind om mezelf niet met anderen te vergelijken, ondanks dat ik van mezelf weet dat ik uniek en getalenteerd bent en een scherpe visie heb. Dagen dat het me even te veel wordt omdat ik in mijn hoofd altijd met The Goaldiggers Club bezig ben terwijl mijn privéleven erbij inschiet en ik niet weet of ik de goals die ik voor ogen heb daadwerkelijk ga bereiken.

Toch heb ik het er allemaal voor over omdat ik weet waar ik het allemaal voor doe. Op dit soort momenten herinner ik me altijd aan deze quote: “Remember why you started.” De reden dat ik The Goaldiggers Club heb opgericht is omdat de verhalen van andere vrouwen mij  altijd motiveren om door te gaan en dat gun ik anderen ook. Tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam wil ik daarom de verhalen van vrouwen samenbrengen in een omgeving waarin je compleet jezelf kunt zijn en open over je struggles, maar tegelijkertijd ook je successen kunt vieren. Ik geloof dat het juist in deze tijd belangrijk is dat vrouwen niet met afgunst naar elkaar kijken, maar elkaar supporten. Verhalen zijn in mijn ogen een krachtig middel om elkaar te empoweren.

Ik zal mezelf open stellen over mijn tien grootste carrièrefouten en vertellen wat jij daarvan kunt leren. Emilie Sobels zal vertellen hoe ze het idee van een co-working space voor vrouwen omturnde naar haar succesvolle business Hashtag Workmode met de bijbehorende highs & lows. Ben jij ook klaar om je goals na te jagen? Milou Turpijn is hoofdredacteur van Women’s Health en zal delen hoe je erachter komt wat je in je hart echt wil, hoe je met je hoofd goals zet en hoe je deze door keihard te werken behaalt zonder uit balans te raken en over haar eigen proces daarnaartoe vertellen

Tijdens de lunch zal er ruimte zijn om met deze en andere vrouwen te minglen en persoonlijke verhalen uit te wisselen en tijdens de paneldiscussie die daarna volgt zal ik met de sprekers ingaan op onderwerpen die ons allemaal bezighouden als carrièrevrouw. Hoe blijf je on top of your game? Hoe ga je meer verdienen? Hoe combineer je werk en privé? Er zal in deze paneldisussie ook ruimte gemaakt worden voor jouw vragen, we are in this together. We sluiten de dag af tijdens de ‘Women on Top’ borrel in de rooftopbar van het W Hotel met uitzicht over de skyline van Amsterdam.

De verhalen van andere vrouwen geven mij kracht, ze zorgen ervoor dat ik doorga in goede en slechte tijden en als je ze in real life hoort raken inspireren ze nog meer.

Kom je ook?

Ben jij benieuwd naar de verhalen van succesvolle vrouwen? Wil jij insider tips & tricks? Wil jij concrete tools zodat jij jouw goals kan realiseren? Wil jij in gesprek met andere goaldiggers en je netwerk vergroten? Dan mag je Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam niet missen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Klik hier voor alle updates rondom Goaldigger Sessions en scoor nu hier jouw ticket.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic