Word member Sluit je aan bij de club

De business bag van Marlot Willems, @Jolielot en founder La Papouché

Meet Marlot Willems. Haar motto is ‘positive mind,vibes & life’ en vanuit die gedachte inspireert ze via haar Instagram-account @jolielot meer dan 68.000 volgers op het gebied van fashion en lifestyle. Haar succesvolle Instagram-account is een booming business. Ze maakt content voor merken als Givenchy, Marlies Dekkers en TUI en zit midden in het ontwerpproces van haar eigen horloge voor het merk Renard. Daarnaast is ze druk met het opzetten van haar pantoffelmerk La Papouché. Welke business bag ze met haar meesleept naar haar werkplek, pers events en meetings en wat er allemaal in zit? 

1. Business bag van Louis Vuitton 2. Roze hoesje met zonnebril van Miu Miu. 3. iPhone 7 plus 4. Blush van & Other Stories in de kleur organza coral 5. Zelfgemaakte laptophoes 6. Pasjeshouder van Fred de la Bretoniere. 7. Notitieboekje van O-check Design Graphics 8. Poederkwast van Primark.

Naar welke job gaat jouw business bag mee?
“Ik maak dagelijks content voor mijn Instagram-account: @jolielot en ben bezig met het opzetten van mijn pantoffelmerk La Papouché. Ik werk vanuit huis, maar mijn business bag gaat ook vaak mee naar koffietentjes of lunchzaken als Cottoncake en Morgan & Mees waar ik ook graag werk. Vooral als ik me thuis niet kan focussen door de was die nog gedaan moet worden of als ik me erger aan de grote hoop met kleding die over mijn stoel hangt.”

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
“Iedere dag is voor mij anders. Vandaag ben ik voor een klant heen en weer naar Utrecht gereden en ik fiets zo naar het kantoor van Renard, een horlogemerk waarvoor ik mijn eigen horloge ga ontwerpen. Gister stond mijn agenda vol met pers events, het beantwoorden van e-mails en het bedenken van mooie concepten voor (potentiële) klanten om content mee te maken voor mijn Instagram-account. Daarnaast ben ik bezig met het lanceren van mijn eigen pantoffel-lijn: La Papouché wat erg veel tijd in beslag neemt. Verder heb ik twee keer in de week een afspraak in een hotspot met een concullega en een fotograaf om inspirerende foto content te creëren. Ik maak bewerk, selecteer en post dagelijks foto’s op mijn Instagram-account @Jolielot.”

Waar moet een goede business bag aan voldoen?
“Ik hou van een tas die de wow-factor heeft. Ik heb lang nagedacht over welke tas ik voor mezelf wilde kopen. Mijn eerste keuze ging naar een tas van Saint Laurent, maar daar bleek niet eens mijn portemonnee in te passen. Deze tas van Louis Vuitton is veel praktischer en alles wat ik dagelijks nodig heb voor mijn werk past er in. Dat is voor mij een must.”

Wat zit er in jouw business bag en wat mag er absoluut niet ontbreken?
“Ik zou nooit weg gaan zonder mijn telefoon in mijn business bag. Dat kan ook niet, want zonder telefoon draait mijn bedrijf simpelweg niet. Ik moet Insta-stories kunnen maken en foto’s op mijn Instagram-account moeten kunnen posten. Mijn Instagram foto’s maak ik met een camera, de Olympus Pen. Deze gaat ook overal mee naartoe. Mijn powerbank ook, dat is mijn lifesaver als mijn telefoon leeg is.”

Wat is het verhaal achter deze business bag?
“Ik vond dat het tijd was om mezelf te belonen met een mooie tas. Ik heb altijd gezegd dat als ik dit zou doen, dat ik dan naar Parijs zou rijden. Het is de stad waarop ik verliefd ben en waar de mooiste modehuizen zijn. Ik ben met een vriendin naar Parijs gereden waar we twee dagen lang alleen maar tassen hebben gepast. Deze Louis Vuitton ging uiteindelijk mee terug naar Amsterdam.”

Wat zijn jouw go-to adressen voor business bags?
“Ik vrees dat mijn ideale business bag nog niet op de markt is. Ik zie genoeg vrouwen met om de ene arm een prachtige tas en om de andere een canvas tasje, omdat er niet genoeg in hun tas past. Als mijn laptop mee gaat, dan doe ik hem in een canvas bag. Momenteel is dat er één van The Goaldiggers Club. Givenchy heeft wel mooie ruime tassen, net als Céline.”

Welke business bag staat er nog op jouw wishlist?
“Een klassieke zwarte Chanel-tas, deze gaat de rest van je leven mee en blijft altijd on trend. Maar dan moet ik ook heel mijn leven canvas bags blijven dragen, want mijn laptop past er niet in, haha.”

Op welke werkplek hoop jij over vijf jaar jouw business bag neer te zetten?
“In mijn eigen kantoor waar ik met een team van creatieve meiden samenwerk aan La Papouché, mijn pantoffelmerk dat ik aan het opzetten ben.”

Goaldigger Sessions, powered by W Amterdam

Wil jij net als Marlot ook een Goaldigger Canvas bag? Kom dan op zondag 7 mei naar het event Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam. Dan gaat The Goaldiggers Club in het W Amsterdam live met met masterclasses van vrouwen, waaronder Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode, Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health en Eve Tomaszewski (founder The Goaldiggers Club), die jou insider tips & tricks geven. Tussendoor wordt er een healthy lunch geserveerd en er is een ‘Women on Top’ netwerkborrel waar je kunt minglen en netwerken. Na afloop ga je naar huis met een goedgevulde goaldigger canvas bag. Lees hier alle up-to-date info en scoor je tickets.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic