Word member Sluit je aan bij de club

De carrière-events die jij nu in je agenda moet zetten

Carrière-events bezoeken levert je een hoop voordelen op. Je leert nieuwe dingen, je wordt geïnspireerd, je kan netwerken. Kortom, carrière events zijn een investering in jezelf en je carrière. Dit zijn de events die binnenkort plaatsvinden en jij in je agenda zou moeten zetten.

1. Communicate better in English!

Vind jij presentaties of meetings in het Engels lastig? We gaven je hiervoor eerder al een paar tips, maar om je confidence echt een boost te geven, volg je deze vierdelige masterclass (start 11 april) van Buffi Duberman. Niet alleen Engels spreken, maar ook schrijven, presenteren, grammatica en het verschil tussen Brits en Amerikaans komt voorbij. Zo rock jij daarna al je Engelse meetings, mails en presentaties!

Meer info: buffiduberman.com/communicate-better-english

2. Renew yourself week

Ben je toe aan een time-out, maar wel eentje waarvan je niet alleen opgeladen maar ook vol nieuwe inzichten terugkomt? Dan is de Renew Yourself Week van 8 – 15 april wat voor jou: acht dagen yoga, presentaties van inspirerende sprekers die jou handvaten aanreiken om aan de slag te gaan met verschillende aspecten van je leven en natuurlijk de nodige tijd voor ontspanning. Tijdens deze week ga je weer terug naar je kern en spar en relax je met andere carrièregerichte vrouwen. Na een week kom je uitgerust en vol inspiratie terug. Klaar om je goals weer na te jagen! Deelnemen aan de Renew Yourself Week? Goaldiggers boeken met korting. Vermeld #goaldigger bij het opmerkingenveld in je aanmelding voor een €250 discount.

Meer info: renewyourselfweek.nl.

3. Breakfast Club

Het voorjaar is het seizoen van detoxen en de grote schoonmaak. Breakfast Club biedt op zaterdag 8 april beiden door een workshop Financieel Detoxen en een workshop Clean Mind & Clean Closet. Terwijl jij geniet van een heerlijk ontbijt, krijg je tips om grip op je geldzaken te krijgen en leer je hoe je rust in je kledingkast kan creëren en zo het beste uit jouw garderobe kan halen. Dubbel winst!

Meer info: how2spendit.nl/breakfast-club.

4. Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam

Last but certainly not least mag ons event Goaldigger Sessions op zondag 7 mei natuurlijk niet ontbreken in je agenda! Goaldigger Sessions wordt bigger en better dan elk event dat we tot nu toe gedaan hebben. Wij verzorgen voor jou een waanzinnig inspirerende dag op de coolste spot van Amsterdam: het W Amsterdam. Er zijn morning juices, inspirerende sprekers die tijdens presentaties al hun insights en business secrets met jou delen, een healthy lunch, een paneldiscussie en we sluiten de dag af met drinks tijdens onze ‘Women on Top’-netwerkborrel in de rooftopbar van het W. Trust us, dit wil je niet missen.

Meer info: thegoaldiggersclub.com/goaldigger-sessions. Let op: tickets zijn limited, dus bestel snel hier jouw kaartje.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld: Liz Sunshine

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic