Word member Sluit je aan bij de club

Van idee naar business met Emilie Sobels, founder Hashtag Workmode

Heb jij een idee waar je een business van zou willen maken? Emilie Sobels is founder van Hashtag Workmode, dé co-working space in Rotterdam en Amsterdam voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens Goaldigger Sessions deelt ze tijdens haar presentatie ‘van idee naar  succesvolle business’ alles over wat er komt kijken op haar weg naar succes en geeft ze tips & tricks waarmee jij aan de slag kunt. Benieuwd naar haar eerste stappen, maar kun je niet wachten tot 7 mei? Ze helpt je alvast op weg.

 

1. Durf te gaan doen wat je leuk vindt

Emilie werkte zes jaar voor Fashiolista, waarvan de eerste jaren met veel plezier. Emilie: “De eerste paar jaar werkte ik dag en nacht. Ik had enorm veel passie voor wat ik aan het doen was en kreeg er bergen energie van.” Maar na een paar jaar veranderde dat. Emilie: “Op een gegeven moment had ik ‘het trucje’ wel door en merkte ik dat ik daar op uitgekeken raakte. Die passie van het begin was er niet meer en juist dat is zo belangrijk! Je moet iets doen wat je leuk vindt, waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt en waar je al je tijd in wilt steken. Zodra je dat niet meer hebt, moet je toch bij jezelf te rade gaan.”

2. Stel jezelf deadlines

Emilie: “Ik heb heel lang rondgelopen met het gevoel dat ik het niet meer tevreden was op de plek waar ik zat. Ik wist dat ik niet meer wilde doen wat ik deed, maar wist niet wat ik dan wel wilde. Daarnaast verdiende ik goed en was ik bang om in een gat te vallen als ik weg zou gaan zonder dat ik iets nieuws had.” Haar motto was altijd ‘je moet geen oude schoenen weggooien voordat je een paar nieuwe hebt’. Dat motto ging echter out of the window toen zij zichzelf op 31 december 2014 een deadline stelde voor het nieuwe jaar. Emilie: “Ik besloot mijzelf een half jaar te geven om weg te gaan bij mijn baan en met iets nieuws te komen. Dat voornemen was ik echter al snel weer vergeten. Totdat ik in april ineens dacht: ‘shit, er zijn al drie maanden voorbij’. Ik had toen nog niets actief ondernomen om mijn deadline te halen, maar wilde mij daar wel aan houden.”

3. Dare to jump

Op een zonnige dag in april kwam voor Emilie een turning point. Emilie: “Ik werd wakker, ik keek naar buiten – het was een prachtige dag – en ik dacht ineens ‘fuck it, ik ga vandaag mijn baan opzeggen’ Ik heb mij mooi aangekleed, mijn make-up was on fleek en ik heb mijn hoogste hakken uit de kast gepakt. Superzelfverzekerd liep ik kantoor binnen: ‘jongens, ik ga stoppen.’ De beste beslissing uit mijn leven. Ik voelde zoveel vrijheid nadat ik die beslissing had genomen. Er was ineens weer ruimte voor nieuwe ideeën, ook omdat ik weer de energie had om daarover na te gaan denken.”

Hoe Emilie op het idee kwam van Hashtag Workmode? Hoe ze de moed bij elkaar raapte om haar idee te realiseren? Hoe ze van Hashtag Workmode een succesvolle business  maakte? Dit en meer vertelt ze allemaal tijdens Goaldigger Sessions.

Be there!

Benieuwd naar de rest van Emilies verhaal? Kom op zondag 7 mei 2017 naar Goaldiggers Sessions in W Amsterdam. Niet alleen Emilie deelt daar haar insides, tips & tricks met jou. Wij hebben nog meer sprekers die hun insider tips &  tricks met jou delen, om jouw goals waar te maken. Scoor hier nu jouw ticket!

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic