Word member Sluit je aan bij de club

De beauty essentials die je in je business bag moet hebben

Natuurlijk heb je geen zin om je hele make-up tas mee te slepen in je business bag voor het geval je op de werkvloer een touch up nodig hebt of er zich een beauty-emergency voordoet. Hoeft ook niet. Met deze essentials in je business bag ben jij op een hoop voorbereid.

Nagelvijl

Niets zo vervelend als een haal aan je nagel die je niet kan bijvijlen. Als je een panty draagt wordt het zelfs gevaarlijk.

Handencrème

Droge handen voelen niet alleen vervelend aan, ze zien er ook ongezellig uit. Met een tubetje handencrème in je handtas kan je meteen ook andere droge plekjes te lijf gaan.

Lipstick

Onverwachte meeting of na werk meteen door naar een borrel of etentje? Met een mooie lipstick haal je meteen je look op.

Vaseline

Voor droge lippen, droge nagelriemen, voor een beetje glans op je jukbeenderen, om je wenkbrauwen in model te brengen, gemixt met je lipstick als blush. Wat kan je er eigenlijk niet mee?

Face mist

Veel kantoren zijn slecht geventileerd, waardoor je huid droog wordt. Af en toe een beetje face mist op je gezicht sprayen, houdt je huid gehydrateerd en geeft meteen je make-up een oppepper.

Concealer

Een kleine touch-up gedurende de dag kan nooit kwaad. Tijdens je coffee break een klein stipje op je wallen en rode plekjes, en je bent weer good to go.

Blanke nagellak

Onverwacht sociaal event na werk en heb je ongelakte nagels? Dan kan je ze in ieder geval voorzien van een gezond glansje. Beginnende ladder in je panty? Beetje nagellak erop voorkomt erger. Ringen die voor groene vingers blijken te zorgen na een paar uur dragen? Blanke nagellak aan de binnenkant en je vingers houden hun eigen kleur. Te lui om enveloppen dicht te likken? Met wat nagellak blijven ze ook dicht zitten. Multitasker.

Let’s Talk

Zorg dus dat je het bovenstaande in je business bag hebt, dan ben je op veel situaties voorbereid. Zijn er volgens jou nog andere beauty essentials die niet mogen ontbreken? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Beeld: The Haute Pursuit

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic