Word member Sluit je aan bij de club

Zo een meeting, maar knoflook gegeten? Dit gaat je nu redden.

Knoflook is een heerlijke smaaktoevoeger aan veel gerechten, maar after dinner heb je er minder plezier van. Zeker als je een belangrijke meeting hebt, kan dat voor onzekere momenten zorgen. Wij hebben de oplossing.

Vergeet trucjes als kauwen op peterselie of het eten van een appel nadat je knoflook hebt gegeten. Van nu af aan hoef jij de knoflooksaus op jouw lunchbroodje niet meer te skippen als je ‘s middags een meeting hebt. Meeting in de ochtend? De night before kan je prima naar de Thai of Italiaan.

After Garlic ziet eruit als een pakje kauwgom, met daarin zuigtabletten. Gewoon eentje nemen nadat je hebt gegeten en de knoflookgeur wordt geneutraliseerd. Resultaat: frisse adem. Zorg dus dat je zo’n pakje in je handtas hebt zitten. Kan je voortaan bij lunch en diner gewoon eten waar je zin in hebt, maar vervolgens toch zelfverzekerd elke meeting in lopen. Te scoren bij o.a. AH, DA en De Tuinen. You’re welcome!

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld via Pinterest.

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic