Word member Sluit je aan bij de club

Win: 5 x Jo & Judy workbook t.w.v van €28,90

Als je standaard een notitieboekje in je business bag hebt, moet je Jo & Judy kennen. Jo & Judy is jouw go to stationery line als je niet van boring kantoorartikelen houdt. Testen? Wij geven vijf keer ons favoriete product weg: de Calendar / Workbook die jou helpt om jouw goals te behalen.

Op de werkvloer gaat het er niet om zolang mogelijk te werken, het gaat erom zo productief mogelijk te werken. Er zijn meerdere manieren om je productiviteit te verhogen. Enkele tips die wij je eerder gaven waren het maken van een weekplanning, een to-do lijst bijhouden en het gebruiken van een notitieboekje.

Om jou hierbij te helpen, mogen wij vijf keer een Calendar / Workbook van Jo & Judy (t.w.v. €28,90) weggeven. In dit chique donkerblauwe werkboek met inspirerende quote op de voorkant kan jij je agenda bijhouden voor 2017, zodat je geen afspraak meer vergeet. Daarnaast is er ruimte om de verschillende taken of projecten waar je mee bezig bent te noteren, plus voor elk van deze projecten een to-do lijstje te maken. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor al je notities, hersenspinsels en andere inzichten.

Als business woman is inzicht in je financiën daarnaast ook belangrijk. Daarom biedt het Workbook de ruimte om je maandelijkse transacties bij te houden (zo kan je kleine business uitgaven voor lunch of drinks meteen noteren en vergeet je ze niet) en is er ruimte om rekeningen te noteren die in die maand betaald moeten worden.

Kans maken? Laat dan onderaan dit artikel je gegevens achter. Bij inschrijving geef je de The Goaldiggers Club toestemming om jouw gegevens te mogen gebruiken voor het versturen van updates en aanbiedingen. De winnaars krijgen op vrijdag 10 maart van ons persoonlijk bericht.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Jo & Judy

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

9 Comments
  1. Super leuke actie! Heb m al een poosje op mijn wishlist staan dus het lijkt me erg leuk om m te winnen! 💕

  2. Net via instagram jullie superwijze website ontdekt 👍👍👍 ga ik zeker grondig bekijken. Vele groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic