Word member Sluit je aan bij de club

Vijf manieren om een jeans naar werk te dragen

Ook zo fan van jeans, maar vind je het iets te casual om naar werk te dragen? Niet als je ze op de juiste manier stylet. Wij geven je vijf manieren waarop je jouw favoriet niet alleen in het weekend aan kan, maar ook tijdens kantooruren. 

Blouse
Combineer je mom jeans met een classy blouse. Stop de voorkant van je blouse in je broek en draag er mooie loafers bij.

Shop favourite: blouse van Zara €39,95

Flared
Vind je een skinny of een mom jeans te heftig voor op werk? Kies dan voor een donkere flared jeans. Met pointy heels en een warme trui zie jij er geweldig uit op kantoor.

Shop favourite: flare denim van & Other Stories €59

Ton sur Ton
Houdt je business look rustig door voor één kleur te kiezen. Combineer een spijkerbroek met een donkerblauwe trui en een donkerblauwe oversized jas. Aan je voeten kan je voor donkere kitten heels kiezen. Dan loop je ook geen risico op pijnlijke voeten als je de hele dag on the go bent.

Shop favourite: donkere skinny jeans van Mango €35,99

Opvallende blazer
Een blazer is een echte musthave voor in je kledingkast. Ga voor een opvallend jasje als eyecatcher en leidt zo de aandacht af van je jeans. High heels eronder en you’re good to go.

Shop favourite: blazer met folants van H&M €79,99

Classy schoenen
Door je casual spijkerbroek te combineren met een goed classy schoentje heb je een perfecte work look. Je hoeft echt geen torenhoge hakken uit de kast te halen! Ga voor loafers of kies een laarsje met een lage blokhak en opvallend printje.

Shop favourite: gebloemde loafers van River Island €40

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Beeld via Pinterest.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic