Word member Sluit je aan bij de club

Win: FITSHE pakket t.w.v. €115,- met eiwitshakes en goalplanner (verlopen)

Je kent de vrouw achter Fitshe, Caroline Glasbergen, van haar goalumns voor The Goaldiggers Club. Fitshe is dé eiwitshake voor vrouwen. Honderd procent natuurlijk met alle voedingsstoffen die je als vrouw nodig hebt om je lichaam na een workout op de juiste manier te laten herstellen.

Na een stevige workout is het belangrijk om de hoeveelheid eiwitten in je lichaam weer aan te vullen om je spieren te helpen herstellen. Natuurlijk kan dit met eiwitrijk voedsel, maar een shake is veel sneller gemaakt dan een maaltijd; top voor een busy lifestyle. De shakes van Fitshe bevatten naast proteïne ook magnesium, wat helpt tegen spierpijn. Ze zijn er in twee heerlijke smaken: Vanilla en Strawberry. Gewoon wat water (of evt. melk) erbij doen, shaken en go!

Drink jij al regelmatig een shake, maar heb je die van Fitshe nog nooit geprobeerd? Of heb je juist nog nooit een eiwitshake gedronken na een training, maar ben je benieuwd naar het effect? Nu is je kans to put it to the test. Wij mogen een Fitshe-pakket (t.w.v. €115, -) weggeven met daarin een starterskit bestaande uit vijf shakes plus shakebeker, een sweater van organic cotton waarin je heerlijk kan relaxen na je training en een limited edition goalplanner; een notebook waarin je dagelijks je goals, to-do list, workout en dingen waar je dankbaar voor bent kan bijhouden.

Kans maken? Laat dan onderaan dit artikel je gegevens achter. Bij inschrijving aan deze actie geef je toestemming dat Fitshe en The Goaldiggers Club jouw gegevens mogen gebruiken voor het versturen van updates en aanbiedingen. De winnaar krijgt op woensdag 15 februari van ons bericht.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey Goaldigger!

Vul hier je gegevens in om kans te maken op het FITSHE-pakket:

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic