Word member Sluit je aan bij de club

Dé vijf musthave blouses voor op kantoor (en daarbuiten)

Met een blouse bombardeer je jouw outfit tot office proof. Dit zijn de blousen die niet in je werkgarderobe mogen ontbreken en ook kunnen buiten kantoor.

De witte blouse
Een witte blouse is always a good idea. Koop hem niet te strak, maar een beetje oversized en combineer naar kantoor met track pants of spijkerbroek. Upgrade je look met pointy hakken en als je niet aan het werk bent met  Deze klassieker is een investering waard, maar je koopt hem ook on a budget.

Shop favourite: Witte blouse van H&M €39,99

De pyjama blouse
Moeite met je bed uitkomen? Ga gewoon in je pyjama naar kantoor. De pyjama blouse is nog steeds on trend en combineert goed met de cropped pants en een flared pantalon. Easy does it! Draag in het weekend met bijpassende pyjamapants en sneakers.

Shop favourite: zwarte blouse met witte randen van Love Stories €100

De ruffle blouse
Geef je work look een funky twist met ruffles. De ruffle blouse is cool en on trend met een hoge broek en riem in de taille. Scoor je een ruffle blouse met streepjes dan scoor je twee trends in één! Dit exemplaar combineer je buiten kantoor een lakleren broek.

Shop favourite: blouse met ruffles en strepen van Zara €39,95

De blouse met strik
Kom goed gestrikt voor de dag met een blouse waar een koordje aan vast zit die je kunt vast knopen. Draag er een kokerrok eronder voor dé powerlook. Weekend? Draag er velvet pants bij!

Shop favourite: witte blouse met zwatte strik van Mango €25,99

De blouse met strepen
De blouse met strepen is massaal gespot op de catwalk. Je draagt hem naar kantoor met een rechtlijnige maxirok en klassieke pumps. Ook cool met boyfriend jeans en loafers als je vrij bent.

Shop favourite: blouse met strepen van & Other Stories €69

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram.

Beeld via Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic