Word member Sluit je aan bij de club

Video: Morning Routine met Milou Turpijn, hoofdredacteur Women’s Health

Milou Turpijn is hoofdredactrice van Women’s Health en DJ. Haar morning routine is dan ook een mix van muziek, yoga en een uitgebreid gezond ontbijt. Milou: ‘de hele morning practice ben ik met één taak bezig, totdat ik ga ontbijten. Dan gaat ook de laptop en telefoon aan en is het echt unleash the beast. Na mijn routine ben ik er klaar voor! Ik ga supereffectief de dag in.’ Wij gingen bij haar langs om alles te weten te komen over haar morning routine. Vandaag delen we deze video, maar hou ons in de gaten om binnenkort alles over haar complete morning routine te lezen!

Interview: Eve Tomaszewski
Fotografie: Jeannette Huisman
Video: KYD Social Video

 

 

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic