Word member Sluit je aan bij de club

Video: Morning Routine met Sanny Verhoeven, vlogger en founder sannyzoektgeluk.nl

Sanny Verhoeven is vlogger en founder van sannyzoektgeluk.nl, met alles wat ze doet wil ze mensen inspireren om bewuster te leven. Sanny: “vanuit dat bewust zijn vind je je eigen geluk en de kracht om alles te bereiken wat je wil. Als we allemaal blijer zouden zijn met onszelf zouden we ook leuker worden voor anderen.” Bewust leven is voor haarzelf ook belangrijk en dat begint al op het moment dat Sanny ‘s morgens haar ogen open doet. We gingen bij haar bezoek om alles te weten te komen over haar morning routine. Vandaag delen we deze video en volgende week maandag 27 december om 10.00 sharp lees je alles over haar complete morning routine.

Interview: Eve Tomaszewski
Fotografie: Lisa de Wolf
Video: KYD Social Video

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic