Word member Sluit je aan bij de club

Win: None Of Your Business Bag van Fabienne Chapot

Fabienne Chapot weet als business lady exact wat zakenvrouwen nodig hebben. De accessoires van Fabienne Chapot zijn voor Goaldiggers gemaakt met namen als ‘Business Babe Boot‘, ‘Profi Bag‘ en ‘Bossy Business Bag‘.

De hele dag rennen wij Amsterdam (en daarbuiten) door van meeting naar meeting. Key essential daarbij is een handtas die bij elke work look past, genoeg ruimte heeft voor al je spullen (inclusief laptop) en die ook nog tegen een stootje kan. Waar je zo’n tas kan vinden? We hebben er één gevonden en maken er gelijk een te gekke winactie van.

Wij geven een ‘None Of Your Business Bag‘ van Fabienne Chapot t.w.v. €269 weg. Onze favoriet uit de collectie! Hij is stijlvol, heeft meer dan genoeg ruimte voor al je essentials on the go en een tas (met goaldigger-quote!) waar je je make-up in kan meenemen voor de nodige touch up during the day.

Kans maken? Comment onder dit artikel jouw goal voor 2017. Op vrijdag 16 december maken wij op onze Facebook-pagina bekend wie er het nieuwe jaar in gaat met deze business bag.

The Goaldiggers Club Fabienne Chapot

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

9 Comments
 1. Super mooie en handige business tas! Daar past mijn iPad, visitekaartjes, portemonee, mobiel en vlogcamera wel in 🙂 Zou de tas heel graag willen winnen! Mijn goal voor 2017: GustoModa.com uitbreiden naar 25 designermerken, NL site en eerste YouTube serie lanceren en nog veel meer!

 2. Toffe winactie!

  Mijn goal voor 2017 is: work it like a boss tijdens de jaarcursus Grafische Vormgeving (waarmee ik in januari eíndelijk ga beginnen!). Ook ga ik in het nieuwe jaar het eerste begin maken met het opzetten van mijn eigen Branding Studio. Het heeft heel lang geduurd, maar ik heb het gevoel dat ik eindelij mijn pad heb gevonden.

  Fantastisch natuurlijk als ik mijn laptop mee kan sjouwen van werk naar school in deze mooie tas!

 3. Binnenkort mijn master op zak dus voor nu en voor 2017 op zoek naar een baan waarin ik werkervaring kan opbouwen binnen het privacyrecht. Als ik win zal deze tas met mij meegaan naar elke sollicitatiegesprek!

 4. Ik ben zelfstandig ondernemer op het gebied van de gezondheidszorg en heb als doel om in 2017 te emigreren en mijn bedrijf verder te laten groeien.
  Deze tas komt echt goed van pas!

 5. Mijn goal voor 2017 is om als een echte girlboss er elke week op uit te gaan om meer verkooppunten te creëren voor mijn eigen 100% duurzame dames modelabel I’SOME Fashion. Met deze super mooie classy tas zou ik dan in de winkels als een echte lady voor de dag kunnen komen 🙂 Bij het opzetten van een eigen modelabel schieten cadeautjes voor jezelf er helaas bij in 🙁 Dus wie weet vind ik dan een mooi cadeau onder de kerstboom 🙂

 6. Mooie tas.
  Mijn goal voor 2017 is om een betere balans te vinden tussen lol maken en carrière maken. Het is nu vaak dat ik vrienden afzeg om te werken. Of anders om dat ik doorschuif naar volgende week zodat ik met vrienden kan afspreken.

 7. Wauw, wat een beauty! In 2017 wil ik m’n copywriter-business uitbreiden tot een steady bedrijf, waarmee ik ondernemers help om beter te leren schrijven. Schrijven doe ik ‘t allerliefst met pen en papier, en deze tas is perfect voor al m’n notitieboeken (ok vooruit, ook voor m’n MacBook..)!

 8. Ik hoor eigenlijk (helaas, niet alleen vanwege deze winactie) niet tot deze doelgroep. Sterker nog: ik ben baanloos en mijn goal voor 2017 is: een nieuwe job. Of eventueel het starten van een eigen bedrijf, daar ben ik wel over aan het denken. Deze zeer representatieve en mooi tas kan mij hoe dan ook zeker van dienst zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic