Word member Sluit je aan bij de club

De picks van Kristina Falke, PR Director Falke

Kristina is de PR Director van Falke. Vandaag deelt ze haar favourite picks.

Interview en tekst: Eve Tomaszewski

ristina Falke

Worklook 
“Als jij je comfortabel voelt, straal je dat ook uit. Op hakken voel ik me zelfverzekerd, maar ik zorg er altijd voor dat ze niet te hoog zijn. Ook draag ik kleding die niet te strak zit, vooral niet onder de armen. Als je zweet, wil je toch niet dat anderen dat zien? Een recht lopend jurkje tot de knieën is perfect. En ik draag vaak kasjmier sweaters naar kantoor.”

Welke vrouw inspireert jou?
“Er zijn een hoop inspirerende vrouwen op deze wereld en I love them all. Iemand die mij heel erg inspireert is Alice Schwarzer. Een Duitse feministe die vindt dat de wereld geleidt zou moeten worden door vrouwen. Ik ben het helemaal met haar eens.”

Celebrate me! Wat vind je het leukste aan jezelf?
“Ik ben bijna altijd in een goede bui. Ik weiger om me over van alles en nog wat druk te maken. Het leven is veel leuker en makkelijker als je dingen positief kunt zien. Tuurlijk gebeurt het wel eens dat ik me niet goed voel of dat ik iets niet leuk vind. Mijn tip: pick your battles.”

Officetune
“Ik luister al twee weken lang non-stop naar de single ‘Love on top’ van Beyonce. Het heeft een lekkere upbeat die me energie geeft en me pusht om door te gaan.”

Waar krijg je inspiratie van?
“Van niets doen. Ik geloof niet in 24/7 werken. Ik raak pas echt geïnspireerd als ik me verveel. Op dat soort moment kom ik ineens op de beste ideeën.”

Inspirerende quote
“Ik herinner me nog heel goed dat toen ik klein was, ik aan mijn moeder vroeg: ‘Waarom gaan we niet op vakantie naar Italië? Iedereen gaat daar heen.’ Ze antwoordde met: ‘Ben jij iedereen?’ Ik denk hier nog vaak aan terug. Op momenten dat ik mij vergelijk met anderen zeg ik altijd tegen mezelf: ‘Are you everybody?’ Je kunt veel beter jezelf zijn, in plaats van net als iedereen.”

Ontspanmoment 
“Ik lees graag om te ontspannen. It’s a family thing. Ik kom uit een familie waar iedereen altijd aan het lezen was. Nooit zelfhulpboeken of boeken over business. Veel liever romans en non-fictie. Mijn lievelingsboek is: Schule der Lügen van Wolfram Fleischhauer.”

Lesson learned
“Vallen hoort bij het leven, maar opstaan ook: if you fall, get up and put your crown back on. Ook al zit het even tegen, jij kunt doen wat je wilt als je gelooft dat je het kunt doen. Je moet altijd in jezelf blijven geloven.”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic