Word member Sluit je aan bij de club

Eve’s column voor Glamour: achter je goals aan. Hoe doe je dat nou eigenlijk?

Eke maand deel ik businesstips op Glamour.nl. In mijn eerste column geef ik 3 tips waardoor het behalen van je doel ineens heel realistisch lijkt.

Ban je limited beliefs
Precies een jaar geleden lanceerde ik The Goaldiggers Club. Ik liep al een tijd rond met het idee voor een plek waar vrouwen hun verhalen kunnen delen om elkaar te inspireren en te supporten op hun weg naar succes. Maar als je een eerste stap wil zetten richting jouw goals, zal je toch echt moeten doen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als er constant gedachtes in je hoofd rondspoken waarom je het vooral niet moet doen- guilty! Mijn riedeltje ging als volgt: ik heb naast al mijn schrijfklussen helemaal geen tijd om een platform op te richten. Waar haal ik überhaupt vrouwen vandaan die door mij willen worden geïnterviewd en voor mij willen schrijven? En wie gaat dat dan lezen? Wat ik heb geleerd over deze gedachten die in de zelfhulpboekenwereld worden omschreven als limited beliefs? Merk ze op en geloof ze vóóral niet. Thegoaldiggersclub.com is live en staat vol interviews met vrouwen.  Dus zo zie je maar weer: het grootste deel van de made-up-scenarios-in-my-head komt niet uit als jij beslist om wél in je goals te geloven.

Klik hier om verder te lezen.

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic