Word member Sluit je aan bij de club

Bekijk de aftermovie van Goaldigger Talk Live #2

Een flashback naar de tweede editie van Goaldigger Talk Live die plaatsvond op 9 november in The Hoxton in Amsterdam. Eve Tomaszewski ging tijdens deze avond met Willa Stoutenbeek (founder W.Green), Marieke van Meijeren (founder De Bewustzijn School), Stefanie Klaver (founder Klaever Health) en Elisah Jacobs (founder Interior Junkie) in gesprek over work-life balance.

Video door: Chaya Pattiapon

Hou onze website en onze social media kanalen in de gaten als je wil weten wanneer de derde editie van Goaldigger Talk Live plaatsvindt.

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic