Word member Sluit je aan bij de club

Easy tips om je carrière een boost te geven

Stromen de opdrachten even niet binnen? Don’t worry. We hebben een paar easy tips voor je op een rijtje gezet om je carrière een boost te geven!

Tekst: Annemiek den Boer en Eve Tomaszewski

Uit die comfortzone
Wees niet bang om klussen aan te pakken, waarvan je denkt dat je ze niet kunt klaren. Je kunt meer dan je denkt en alleen door te doen leer je. Kijk door de lets-do-this bril. Onbekende gebieden zijn er om verkend te worden.

Netwerk is key
Wees niet bang om je netwerk om advies of een job te vragen. Maak een lijst met wie je waarvoor kunt benaderen en doe het. Ken je iemand die geschikt is voor een klus die je voorbij ziet komen? Koppel diegene dan aan de opdrachtgever. Zo wordt jouw netwerk waardevol en onthouden mensen je als zij weer iets voorbij zien komen dat bij jou past. Koffie? Doen! Plan elke week minimaal één koffiedate in met iemand die je nog niet kent en inspirerend vindt om je netwerk uit te breiden.

Creëer je eigen kansen
Kansen komen niet altijd op je pad. Je moet ze ook zelf creëren. Hoor je mensen over een klus praten, zoom in en laat weten wat jij voor hen kunt doen. Ook doen: stuur voorstellen naar bedrijven waar je graag mee wil samenwerken. Opdrachtgevers waarderen eigen initiatief! Sidenote: wees niet te pushy.

Laat online van je horen!
Wees actief op social media en vergeet niet op Facebook en Instagram van je te laten horen als je een grote opdracht hebt binnengehaald. Je weet nooit wie er meekijkt. Deel je successen ook op Linkedin. Dan wordt je profiel vaker bekeken en is de kans groter dat er een opdracht in je inbox verschijnt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic