Word member Sluit je aan bij de club

We invite you: Goaldigger Talk Live #2

De eerste editie van Goaldigger Talk Live was een groot succes (voor wie het moest missen zie hier de video en hier de foto’s). Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven, so here it is. Deze keer gaan we het hebben over een van de grootste uitdagingen voor ondernemende vrouwen: het bewaren van een goede work-life balance. Tickets zijn inmiddels in de verkoop en gaan hard. We hebben je gewaarschuwd…

The Goaldiggers Club Goaldigger Talk Live

Zeker in een tijd waar social media steeds belangrijker wordt en online de boventoon voert, vinden wij het belangrijk dat vrouwen ook nog ‘in het echt’ met elkaar in gesprek gaan en elkaar zo nog meer inspireren.

Veel vrouwen vinden het lastig om een goede balans te bewaren tussen werk en ontspanning. In de huidige maatschappij hebben we de neiging om de lat ontzettend hoog te leggen; alle facetten in ons leven moeten we perfectioneren. We durven: ‘ik werk elke dag vijftien uur’ eerder hardop uit te spreken dan ‘ik heb vandaag eens lekker niks gedaan’. Ook is het met telefoons en email 24/7 binnen handbereik soms lastig om niet continue met werk bezig te zijn. Veel vrouwen zien het belang in van ontspanning, maar waarom geven we er dan toch zo weinig prioriteit aan? Hoe kan je zorgen voor een goede balans? Leidt meer ontspanning ertoe dat je productiever en efficiënter bent op je werk? Deze en andere vragen zal Eve op 9 november bespreken met de volgende vier vrouwen:

Elisah Jacobs, founder Interior Junkie

The Goaldiggers Club Goaldigger Talk Live Elisah Jacobs Interior Junkie
Stefanie Klaver, founder Klaever Health

The Goaldiggers Club Goaldigger Talk Live Stefanie Klaver Klaever Health
Marieke van Meijeren, founder De Bewustzijn School

The Goaldiggers Club Goaldigger Talk Live Marieke van Meijeren De Bewustzijn School

Willa Stoutenbeek, founder W.Green

The Goaldiggers Club Goaldigger Talk Live Willa Stoutenbeek W.Green

 

In een tijd waarin social media een grote rol speelt en online de boventoon voert, vinden wij het belangrijk dat vrouwen ook nog ‘in het echt’ met elkaar in gesprek gaan en elkaar zo nog meer inspireren. Leer tijdens deze avond van hun ervaringen en hoor de echte verhalen over de goals, business en work-life balance.

Nog even alle info op een rij…
Wanneer: woensdag 9 november 2016
Tijd: 19.00-22.00u
Waar: Hoxton Amsterdam, Herengracht 255
Prijs: € 20, – incl. goodiebag & drankjes (tickets zijn hier te koop)

NB. The talk will be in Dutch.

Klik hier om je aan te melden voor het Facebook-event om op de hoogte gehouden te worden van alle updates

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic