Word member Sluit je aan bij de club

Vier vragen aan: Phoebe Lovatt, founder The WW Club

Phoebe Lovatt, editor, moderator en founder van The WW Club, hostte tijdens de launch van de Nike Beautiful x Powerful-collectie een paneldiscussie over wat beauty en power anno 2016 voor vrouwen betekent. Na haar vragenronde aan het panel, was het tijd om zelf wat vragen te beantwoorden. Wij spraken haar over haar motto, goals en learnings.

Interview: Eve Tomaszewski

Phoebe Lovatt

Joan Benoit heeft de zin ‘there’s no finish line‘ in de Beautiful x Powerful sneakers gezet. Heb jij een motto waar je naar leeft?
Just do it. Al weten we allemaal dat ik die niet zelf heb bedacht, haha. Ik zeg ook altijd tegen mijzelf: no guts, no glory. Ik heb een hoop dingen gedaan die ik eng vond. Verhuizen naar andere steden of zelfs andere landen, werken als freelancer, een eigen business beginnen. Er zijn momenten dat ik denk dat ik het allemaal niet meer aan kan, waarop ik wil dat dingen gewoon makkelijk gaan. Maar dan herinner ik mijzelf eraan dat alle goede dingen in mijn leven pas gebeurden, nadat ik iets had gedaan waar ik doodsbang voor was.”

Beautiful x Powerful gaat over het definiëren van momenten. Kan jij een memorabel moment uit jouw leven noemen?
“Ik heb veel klussen gedaan met gave merken zoals Nike. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen en ik ben er ook trots op. Maar what really keeps me going zijn de mailtjes van vrouwen die zeggen dat ik ze heb geholpen, geïnspireerd of heb voorzien van informatie die ze nog niet hadden. Dat is waanzinnig. Ik vind het lastig om mijzelf een schouderklopje te geven of te erkennen dat ik het goed heb gedaan. Ik ben ook maar een achtentwintigjarige vrouw die probeert om allemaal goed te doen, maar ik maak ook fouten. Ik weet niet alles. Tuurlijk heb ik dagen dat ik het niet meer zie zitten, niet weet wat ik aan het doen ben en mij afvraag of het het allemaal wel waard is. Op dat soort momenten pak ik mijn map erbij waarin ik alle lieve e-mails bewaar. Die lees ik en dan besef ik me weer: dit is het allemaal waard.”

In welke outfit voel jij je het meest powerful?
“Ik ben dol op maatwerk, scherpe lijnen en draag veel zwart en wit. Meestal zie je me in een tailored broek met een goede top en sneakers. Ik woon in New York en ben veel onderweg, dus ik wil dat mijn outfit comfortabel is. Nu ik ouder word, vind ik het belangrijk dat ik mij goed voel in kleding. Toen ik jonger was, droeg ik veel dingen die oncomfortabel zaten of waar ik me eigenlijk niet goed in voelde. Ik ben nooit superdun geweest, maar probeerde dan toch superstrakke jurkjes te dragen, die mij eigenlijk niet stonden, waarna ik weer boos werd op mijzelf. Dat doe ik niet meer. Dat ik er niet goed uitzie in een superstrakke mini-jurk, wil niet zeggen dat ik er in een andere outfit ook niet goed uitzie. Ik draag nu kleding waar ik me lekker in voel. Ik denk ook dat vandaag de dag klanten tijdens meetings niet meer verwachten dat je in een hele zakelijke outfit aankomt. Ik denk dat ze mij willen zien, wie ik ben en dat is iemand op sneakers.”

Welke lessen heb je geleerd tijdens het najagen van je goals?
“Ik denk dat ik in de afgelopen twee jaar het meeste heb geleerd. Het belangrijkste is om te blijven communiceren. Het is oké om vragen te stellen, om fouten te maken. Niemand kan het helemaal alleen. Het is goed om jezelf kwetsbaar op te stellen. Er is vanuit de maatschappij en media zoveel druk om er perfect uit te zien, het perfecte leven te leiden, veel geld te verdienen. Ik leer op dit moment om die druk minder te voelen. Niemand kan dat minder voor je maken, dat moet je echt zelf doen. Je moet zijn wie je bent en daar tevreden mee zijn. Erkennen dat wat je kan en doet genoeg is.”

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic