Word member Sluit je aan bij de club

De aftermovie: Goaldigger Talk Live 12 Oktober

Daar is-ie dan: de aftermovie. Voor iedereen die deze inspirerende avond in The Hoxton heeft moeten missen of nog een keer wil meemaken een recap van een avond vol ondernemende vrouwen, echte verhalen, catchy uitspraken en fun!

Video: Analice Diniz
Edit: Myrthe Giesbers

De volgende editie van Goaldigger Talk Live zal plaatsvinden op 9 november in The Hoxton van 19:00 tot 22.00. Dan ga ik in conversation met Nathalie Streng (founder The Cold Pressed Juicery), Elisah Jacobs (founder Interior Junkie), Stefanie Klaver (founder Klaever Health) en more. Join the club en scoor je ticket!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic