Word member Sluit je aan bij de club

Voor de Nike Beautiful x Powerful collectie naar Parijs

Dit weekend was de launch van de Nike Powerful x Beautiful schoenen collectie. Ik mocht samen met like-minded women de lancering van de lijn, die helemaal draait om vrouwen die achter hun goals aangaan, van dichtbij meemaken.

Nike Powerful x Beautiful PAris

Ik reisde naar Parijs met onder andere Sanne Poeze van de blog Girl on Kicks, Saskia van Hofwegen van de women only sneakerstore Maha Amsterdam, Frederikke van Fredesblog én fotograaf Juliane Falk, die alle mooie en inspirerende momenten vast legde en deze streetstyle look met één van de drie schoenen uit de collectie fotografeerde.

Eve for Nike Beautiful x Powerful by Juliane Falk

Eve Tomaszewski Nike Beautiful x Powerful

Eve Tomaszewski Nike Beautiful x Powerful

Eve Tomaszewski Nike Beautiful x Powerful

De aankomende week zal op The Goaldiggers Club in het teken staan van Beautiful x Powerful en deel ik de inspirerende insights van de trip met jullie!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic