Word member Sluit je aan bij de club

Goaldigger tip van Gigi Hadid: “be nice and work hard”

Gigi Hadid heeft een collectie ontworpen voor Tommy Hilfiger, tijdens New York Fashion Week werden de items tijdens een spetterende show onthuld. Eve reisde namens Grazia af naar the Big Apple voor een showverslag. Backstage deelde Gigi haar tip voor Goaldiggers met haar.

 

Goaldigger Tip Gigi Hadid Tommy Hilfiger

 

‘Mijn moto is ‘be nice and work hard‘. Ik denk dat dat heel belangrijk is. Je moet altijd aardig zijn voor de mensen om je heen en waar je mee werkt. Want als jij prettig bent in de omgang, willen mensen graag met je samenwerken. Dat is hoe je mogelijkheden creëert. Toen ik de eerste show van Tommy Hilfiger voor de eerste keer liep, had ik nooit kunnen dromen dat hij me ooit een hele collectie zou laten designen.”

Wil je alle ins en outs weten over de Tommy Hilfiger show? Dat lees je deze week in Grazia!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic