Word member Sluit je aan bij de club

De beste Amsterdamse spots om te werken…Thank us later

Er zijn van die dagen dat je het kantoorpand even zat bent of thuis moeite heb met concentreren. Voor die momenten delen we met jou dé plekken in Amsterdam met goede koffie, snelle wifi en genoeg opties voor lunch. Thanks us later!

Snckbr
Van Woustraat 34-36 / Kinkerstraat 106

Snckbr heeft zojuist haar tweede filiaal geopend vlakbij The Goaldiggers Club HQ. Hun filosofie? Ongezond eten, gezond maken. Van de uitgebreide kaart tippen wij de ‘One flew over the cuckoo’s nest-wrap’ en de ‘Dr. brownie met kokosbloesemkaramelsaus’. Ze zijn elke dag tot 01.00u geopend (en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 03.00u!), dus ideaal voor the ones die later op de dag productiever zijn. De uitgebreide gin-tonic en cocktail kaart biedt de mogelijkheid om een meeting moeiteloos over te laten gaan in een borrel voor de broodnodige ontspanning.

The Goaldiggers Club Thank us later Snckbr Amsterdam

Toki
Binnen Dommersstraat 15

Dé plek voor wie even behoefte heeft aan rustige omgeving. ‘Go Slow’ is de mantra die overal bij Toki terug te vinden is en het witte interieur, aangevuld met natuurlijke materialen als bamboe en natuursteen, zorgt voor een zen uitstraling. Voor de koffieliefhebber worden hier twee verschillende roasts geserveerd (uit Chili en Ethiopië) plus heerlijke taarten. En je drinkt hier de lekkerste Matcha latte van Amsterdam. Tijdens een rust-momentje even op social media? Zowel de koffie, de taarten als het interieur zijn Instagram-waardig!

toki-hotspot

Bedford-Stuyvesant
Javastraat 55

Kids en werken kan soms een lastige combi zijn. Bedford-Stuyvesant heeft daar handig op ingespeeld: niet alleen genoeg plek om achter je laptop te werken, maar ook een kinderhoek waar je kind zich kan vermaken. Dus op de kaart: niet alleen gezonde smoothies en sandwiches, maar ook boterhammen met (bio) pindakaas of chocopasta en limonade.

The Goaldiggers Club Thank us later Bedford Stuyvesant

Coffee & Coconuts
Ceintuurbaan 282-284

Alle vroege vogels verzamelen. Bij Coffee en Coconuts gaan om 08.00u de deuren open. Door de hoge plafonds en verschillende verdiepingen doet het ruim aan, maar kan het soms wat gehorig zijn. Dus not the place to be als je heel geconcentreerd moet werken of snel afgeleid bent. Werken kan niet alleen aan tafels, maar ook op banken of zelfs zitzakken. Naast latte’s (met gewone melk of havermelk, let op: geen soyamelk) hebben ze een uitgebreide keus aan healthy juices en de Acai bowl is een must try! Grotere trek? Proef de Roti Salade!

Bar Botanique
Eerste van Swindenstraat 581

Voor de nodige CO2 inname in de stad ben je hier aan het goede adres. In deze – zoals de naam al doet vermoeden – met planten afgeladen bar is er aan de marmeren tafels genoeg ruimte om te werken. Met zowel een uitgebreid dag- als avondmenu én een heuse tea bar is het hier makkelijk een werkdag volmaken. Ook hier geldt weer: Instagram will love it! We kregen deze tip dan ook van Jolielot!

The Goaldiggers Club Thank us later Bar Botanique Jolielot Amsterdam

Foto voor Jolie-lot.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic