Word member Sluit je aan bij de club

Vraag het aan de Hashtag Workmode squad: Wat is je beste business advies?

Meet de Hashtag Workmode Squad! Naast het delen van werkruimte bij Hashtag Workmode, hebben ze een gezamenlijke liefde voor Drake songs, koffie en ondernemen. Deze drukke ambitieuze dames zijn altijd up-to-date en delen hier hun business ideeën en tips & tricks. We vroegen ze deze maand naar hun beste business advies.

 

Anne van Laarhoven The Goaldiggers Club Tips Hashtag Workmode

 

Anne van Laarhoven
All-round copywriter & digital creative Annecdote

 

“Iedereen is benaderbaar. Netwerken kan veel moeilijker lijken dan het is. Als je enthousiast en nieuwsgierig bent en vraagt of iemand een kop koffie met je wil drinken, krijg je haast nooit een ‘nee’. Sterker nog: ik heb nog nooit een ‘nee’ gekregen! Durf contact te maken en te laten zien wat je kan!”

 

Bettina Neseker The Goaldiggers Club Tips Hashtag Workmode

 

Bettina Neseker
Oprichter citymom.nl

 

“Mijn beste business tip kreeg ik van mijn vader, die ook ondernemer was (daddy knows best). Als je iets wil bereiken, werk dan nooit van 9 – 5. Werk keihard om je doel te bereiken. Met half werken leveren, heeft nog nooit iemand iets bereikt. Misschien dat je bij het starten van je onderneming tijdens alle uren die je maakt denkt: Waar doe ik het voor? Maar uiteindelijk werpt het zijn vruchten af. Geduld is een schone zaak!”

 

Marjolein Oomen The Goaldiggers Club Tips Hashtag Workmode

 

Marjolein Oomen
Oprichter van Double Dutch Lingerie

 

“Voor elk idee dat jij bedenkt, komen zeker tien andere mensen op de wereld met hetzelfde idee. Succes hangt niet af van het idee, maar de uitvoering daarvan. Dat is een waardevolle les voor mij geweest. In het begin wilde ik mijn idee niet delen, omdat ik bang was dat iemand het zou kopiëren. Dit liet me inzien dat het niet om het idee zelf gaat, maar om de uitvoering. Ik ontmoet nog steeds veel mensen die hun business ideeën niet willen delen en daardoor hulp mislopen. Ik raad daarom aan je ideeën te delen en zoveel mogelijk hulp te vragen bij de uitvoering daarvan.”

 

Annelies Visser The Goaldiggers Club Tips Hashtag Workmode

 

Annelies Visser
Eigenaar van WE-WRITE

 

“Als het gaat om dingen gedaan krijgen, merk ik dat ik soms weinig geduld heb met mensen die het proces vertragen. Hoewel ik meestal heel relaxed ben om mee samen te werken, kan ik soms nog wel eens te scherp uit de hoek komen in dit soort situaties. Mijn vriend gaf mij het advies om ‘hard’ te zijn als het gaat om feiten en inhoud, maar ‘zacht’ als het gaat om relaties en betrekkingen. Op de lange termijn is het veel strategischer om na te denken over het eindresultaat dat je wilt behalen. De manier waaróp je een boodschap overbrengt, kan voor een ontvanger soms bepalender zijn dan de boodschap zelf.”

 

Noor Wagtendonk The Goaldiggers Club Tips Hashtag Workmode

 

Noor Wagtendonk
Eigenaar Freckles in Style en Amsterspots

 

“Eén van de beste tips ooit kreeg ik van mijn vader, een succesvol ondernemer: ‘You can’t respect someone who’s kissing your ass.’ Ik heb hier veel aan gehad in onderhandelingen. Ik krijg als blogger vaak mails van bedrijven die met me willen samenwerken. In het begin is dit heel leuk en spannend, waardoor je makkelijk ‘ja’ zegt tegen een opdracht. Tegenwoordig heb ik een groot aantal volgers, waar ik drie jaar lang keihard voor heb gewerkt. Wanneer bedrijven me nu benaderen kijk ik niet alleen naar wat ze van mij verwachten, maar ook wat ik ervoor terug krijg. Dit moet natuurlijk wel gelijk opgaan, wat niet altijd het geval is. Ik ben hierin een stuk harder geworden en kies altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Ik heb nu ontzettend leuke samenwerkingen die voor beide partijen wat leuks opleveren.”

 

 

Bewaren

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic