Word member Sluit je aan bij de club

Goaldigger Talk: Abbey Hoes, Actrice

In samenwerking met Blake Seven lanceren we een Goaldigger sweater. Deze is te koop via blake-seven.com. Om je in de Goaldigger mood te krijgen interviewden we zeven ambitieuze vrouwen. Last (but not least) is Abbey Hoes (21), actrice en Gouden Kalf winnares, over haar favoriete rollen, haarzelf zijn en de toekomst.

Interview door Eve Tomaszewski en de foto’s zijn gemaakt op het dakterras van W Hotel in Amsterdam door Wayta Patmo.

_MG_0732

“Ik ben Abbey Hoes en ik ben actrice. Ik ben een perfectionist. Soms kan dat behoorlijk lastig zijn. Dan werk je jezelf tegen. Maar ik  ben er vooral trots op, omdat ik altijd het beste van alles probeer te maken en het beste uit mijzelf wil halen. Natuurlijk weet ik dat ik niet alles in het leven perfect kan doen. Ik kan niet altijd de beste actrice zijn. Net als met elke andere baan heb je zo je mindere dagen. Nou ja, het enige verschil is dat als ik een slechte dag heb het vastgelegd wordt. Dat is zoals het is. Maar dat perfectionistische is maar een deel van mij. Dat wil ik niet onderdrukken, want het is normaal om je af en toe niet top te voelen.

_MG_0826

Het klinkt gek, maar ik hou ervan om karakters te spelen die een anders zijn dan de rest, de meiden met problemen. Ik denk dat ik gewoon goed ben met mentale aandoeningen, haha. Ik hou gewoon van dat soort rollen. Veel interessanter om te spelen. Ik speelde Nena in de gelijknamige film. Op een vreemde manier mocht ik haar. Na de opnames merkte ik dat mijn garderobe op die van Nena was gaan lijken. Ze was eighties, grunge en punk. Ik was meer het type meisje dat een uur voor haar kast stond en niet wist wat ze aan moest. Nu doe ik stylewise waar ik zin in heb en draag wat ik wil. Ik wil er goed uitzien, maar het moet vooral comfortabel zitten. Ik ben verliefd op mijn zwarte flared jeans en ik hou van topjes. Je weet wel, van die hemdjes die je als tienjarige in plaats van een beha droeg. Ik heb twee push-up bh’s, maar ik vind ze misleidend want m’n borsten lijken er veel groter door. Ik ben wie ik ben en als iemand dat niet aanstaat heb ik zoiets van, fuck you. Ik ben liever mezelf. Ik ben geen supermodel. Ik heb geen size zero. Ik ben gewoon mezelf.

_MG_0811

Ik dacht altijd: ik moet werken, werken, werken en voor een hobby heb ik geen tijd. Nu maak ik tijd om na te denken wat ik nog meer leuk vind naast acteren. Ik heb een baan maar heb ook gewoon recht op vrije tijd. Ik hou van lezen, schilderen en muziek luisteren. Eigenlijk is mijn baan ook gewoon een hobby. Ik hou ontzettend van wat ik doe en zou er het liefst nooit mee willen stoppen, maar ik ben wel realistisch genoeg om te beseffen dat het een beroep is met een houdbaarheidsdatum. Ik weet niet of ik het de rest van mijn leven kan doen. Ik ben nu 21. Wat als mensen rond mijn dertigste denken: we hebben haar nu wel genoeg gezien, we willen haar niet meer. Ik zou ook gelukkig zijn als ik kettingen op een strand op Ibiza zou maken. Maar acteren zal waarschijnlijk altijd mijn nummer één blijven. Toch droom ik er niet van om een Hollywood-actrice te worden. Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat als ik daarvan zou dromen en het me niet zou lukken dat te realiseren, ik ontzettend teleurgesteld zou zijn in mezelf. Maar als ik de kans krijg, dan ga ik ervoor. Ik ben er heilig van overtuigd dat het leven mij de goede kant op stuurt.”

_MG_0772

 

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic