Word member Sluit je aan bij de club

Een goaldigger….in 5 stappen

 

f622a81449f411c2f81c826c11af5f19

1) Maak doelgerichte beslissingen
Ik heb het over beslissingen die je leven zullen verbeteren in plaats van verslechteren. Succesvolle mensen maken goede beslissingen en ondernemen acties om hun goals te bereiken. Als je je goals helder hebt, weet je welke beslissingen je zullen helpen om dit te kunnen bereiken. Zet de taken die je helpen om jouw doelen te kunnen behalen bovenaan je to-do list.

2) Know your numbers
Er is ab-so-luut niets mis met vrouwen die in cijfertjes denken (ka-tsjing). Sterker nog, je móet weten hoe veel geld je nodig hebt voor jouw lifestyle. Als Miss Independent kun je je financiële status niet af laten hangen van een potentiële klus of van iemand anders. Zorg voor stabiliteit in de money department, dit verlaagt stress. En die designer bag die je al een tijdje wil, is dan ook sneller binnen handbereik!

3) Wees selectief
Wees selectief met de informatie die je tot je neemt. Sommige social media accounts zullen je afleiden van je uiteindelijke doel. Spendeer alleen tijd aan media met content die helpen om jouw goals te bereiken. Goed onthouden: tijd is meer waard dan geld. Hoe jij je tijd indeelt heeft invloed op het behalen van je doelen.

4) Be happy
Blijf jezelf uitdagen en leer om tegelijkertijd te blijven genieten. Ook al ben je nu misschien (nog) niet waar je wil zijn, be happy. Leer hoe jij elke dag vrolijk je bed uit sprint, maar blijf tegelijkertijd wel gefocust op je goals en zorg goed voor jezelf.  Wanneer je hongerig bent of low in energy, is je wilskracht niet sterk genoeg en is het moeilijker om oude patronen te doorbreken en dingen te veranderen. Genoeg rust, gezonde voeding en beweging zijn key voor een positieve mind.

5) Find your tribe!
Je omgeving heeft invloed op jouw succes. Kies daarom voor een omgeving waarin je relevant bent, waarin je wordt gewaardeerd en waarin je overtuigingen worden gedeeld. Dit geldt voor werk en privé. Find your tribe! Connect met mensen die een positieve invloed op jou hebben.

Tot slot, wees dankbaar. Dit houdt je nuchter en gemotiveerd.
-Afbeelding van Pinterest

Floortje Lopes

Floortje Lopes

Floortje gelooft dat mensen vaak veel meer kunnen dan ze zelf denken. Ze gelooft ook dat elke dag een nieuw begin is en een nieuwe mogelijkheid om iets anders te doen. Ze heeft heeft Tree Full of Scones en United for Succes opgericht om ondernemers te helpen hun potentieel te benutten, grenzen te overschrijden en hun dromen om te zetten in realiteit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic