Word member Sluit je aan bij de club

Goaldigger Talk: Romina Derby – Pizzatti Sertorelli, Owner Robin Banks Agency

Romina Derby – Pizzatti Sertorelli (29), eigenaresse van Robin Banks Agency, over vrijheid, hard gaan en haar soulmate.

Interview by Eve Tomaszewski and Photography by Wayta Patmo

“Ik sta open minded in het leven. Dat merk ik aan mensen om me heen die soms wat minder makkelijk met bepaalde situaties omgaan. Ik stress niet snel en kan bijna met iedereen wel goed opschieten. Ik vind het niet eng om vreemden zomaar aan te spreken. Mijn leven is nooit saai. En als het saai wordt, verander ik het. De laatste keer dat ik dat gevoel had, werkte ik voor een baas. Ik had een auto van de zaak, een goed salaris, een goede CAO en elke maand de zekerheid dat ik een designer tas kon kopen. Maar dat weegt niet op tegen de vrijheid die voel sinds ik tien maanden geleden Robin Banks DJ Agency heb overgenomen.

_MG_0505

Mijn doel is om binnen twee jaar de beste DJ Agency van Nederland te worden. Ik heb een notitieboekje, dat ik dan wel weer eens in de drie maanden kwijt raak, waarin ik mijn doelen opschrijf. Maar ik ben ook niet bang om ze uit te spreken. Zes jaar geleden vroeg ik aan een vriend of hij me wilde leren draaien. Ik zei tegen hem: “ik denk dat ik een heel goed kan worden.” Hij dacht: o, nee, daar heb je er weer zo één die DJ wil worden, haha. Toch deed hij het. Vanaf mijn eerste les vertelde ik tegen iedereen dat ik DJ ben. Dat is uitgekomen. Ik heb als DJ op heel veel toffe plekken gestaan in het binnen- en buitenland. Brutale mensen hebben de halve wereld. Ik geloof in fake it till you make it als je kunt deliveren wat er van je wordt gevraagd. Tuurlijk ga ik soms met dingen de mist in, maar ik kan het tenminste ook zelf weer fixen.

_MG_0561

Ik neem het mezelf altijd voor, maar mijn werk maakt het onmogelijk om dingen strak te plannen. Omdat ik met mensen werk hou ik dat letterlijk een half uur vol. Het ene moment ben ik een boeking van een DJ aan het rondmaken en het andere moment hangt er een artiest aan de lijn of ik even naar zijn track wil luisteren. In plaats van mezelf afstraffen dat dingen niet lukken, denk ik in oplossingen. Ik ben gestopt met plannen en maak aan het begin van de week een lijstje met belangrijke taken. Het maakt me niet uit hoe en wanneer ik het doe, als ik het aan het einde van de week maar kan afvinken.

_MG_0543

Slapen kan altijd nog. Ik krijg heel veel energie van mijn werk. Mijn man werkt ook veel.  Als hij zegt: ‘ik ben vanavond niet thuis, ik moet werken’, dan ben ik niet die vrouw die zegt: ‘ow nee, ik wilde vanavond samen eten.’ We laten elkaar heel vrij. Ik heb zoveel geluk dat ik mijn soulmate heb gevonden. Mijn man is de allerleukste en mijn meest favoriete persoon van de hele wereld. Dat is misschien niet zo leuk voor mijn vriendinnen haha, maar van hen hou ik ook hoor. Als ik met vriendinnen heb afgesproken om uit eten te gaan, kan ik me daar al dagen van tevoren op verheugen. Andere dingen die ik doe om te ontspannen? Goede tijden, slechte tijden is mijn guilty pleasure. Relaxmomenten zijn belangrijk voor mij, maar het is niet zo dat ik denk, ik heb het nodig want anders functioneer ik niet meer. Daarvoor vind ik mijn werk nu te leuk. Ik doe wat ik van jongs af aan al wilde: voor mezelf werken. Mijn ouders hebben dat ook altijd gedaan en me geleerd dat niets vanzelf gaat en dat je er helemaal voor moet gaan als je iets wil bereiken. Er ontstaat pas magic als je hard gaat. Het is heel eng om tegen jezelf te zeggen: ‘fuck it, ik ga het gewoon proberen en als het mislukt, is dat maar zo.’ Als mijn eigen onderneming faalt, heb ik wel alles gegeven. Werken voor een baas kan altijd nog.”

_MG_0518

In samenwerking met Blake Seven lanceerden wij een Goaldigger sweater. Shop hem hier: blake-seven.com.

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic