Achter elke succesvolle vrouw, staat een club succesvolle vrouwen

The Goaldiggers Club Session

10 juni, 2018

Ben jij een echte goaldigger? Vol met ideeën voor je carrière? IJzersterke plannen, energie en ambitie? Kan je wel wat support en handige tools gebruiken? En zoek je nog net dat stapje aanmoediging? Yes, welcome to the Club!

Tijdens de The Goaldiggers Club Session op 10 juni in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren.

Waarom lukt het hun wel?

Iedere dag sta je op met jouw goals helder in het vizier.

Daar zit je dan, met je koffie in een hip koffietentje en laptop opengeklapt kijkend naar stories op Instagram en Facebook die toch wel indruk maken. De een lijkt het nog beter voor elkaar te hebben dan de ander. Je gelooft niet in concurrentie. En toch voel je af en toe die twijfel. Waarom is het soms zo lastig? Je vriendinnen supporten je maar weten ook niet zo goed hoe ze je kunnen voorzien van net die tips die jou verder kunnen helpen in je weg naar de top.

Al scrollend kom je op de meest perfecte feeds.

Dan lijkt het alsof iedereen om je heen succesvol is met een goed lopende business of baan, prachtige verhalen en nog mooiere foto’s om te delen. Het ziet er zo logisch en vanzelfsprekend uit. Je vraagt je af welke code ze hebben gekraakt. Wat is het geheim van die succesvolle vrouwen?

Voor je gevoel loopt het bij jou iets minder smooth. Waar moet je beginnen? Welke stappen zijn slim om te nemen en in welke volgorde? En waar is die sparringpartner die jou begrijpt. Iemand met wie je op een lijn zit. Mis jij die ook?

Business is niet altijd alleen maar pretty. Gelukkig maar, want als het allemaal vanzelf zou gaan, zou je al snel uitgekeken zijn. We get you.

Tijdens The Goaldiggers Club Session zul je zien dat je niet de enige bent. Achter al die succesverhalen schuilen OOK struggles. En weet je wat ontzettend fijn is? Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Daarom lukt het hun ook!

Achter elke succesvolle vrouw staat een hele club succesvolle vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Daarom hebben we The Goaldigger membership. Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen. Jij kunt hun helpen, en zij helpen jou. Wil je alvast proeven aan het membership dan zijn The Goaldigger Club Sessions hier perfect voor. Je kan op deze dag ervaren hoe het is om je omringen met gelijkgestemde vrouwen. Bevalt het je, en wil je je  eigen vaste groep van gelijkgestemden dan kun je member worden. Je krijgt dan altijd korting op The Goaldigger Club Sessions.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door mij, Eve Tomaszewski. Ik ben founder van The Goaldiggers Club met een missie om onze kracht te verenigen. Wil je hier ook onderdeel van zijn?

Ook jou gaat het lukken!

The Goaldiggers Club Session is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen.

De female topsprekers op 10 juni

Komende tijd verhullen we één voor één welke succesvolle ambitieuze vrouw komt spreken tijdens de Club Sessions. Hou de social media pagina’s van The Goaldiggers Club Session goed in de gaten.

Spreker 1

Spreker 2

Spreker 3

Spreker 4

Spreker 5

Spreker 6

Haar functie? Die verklappen we zo snel mogelijk!

Natuurlijk pakken we door met exclusieve extra’s: van gratis headshots tot een manicure, en van business coaching tot een goed gevulde goodiebag.

In de powerbreak krijg je een overheerlijke lunch, kun je met ondernemersvragen terecht bij onze coaches in de coachcorner en je kunt een headshot voor jouw LinkedIn profiel maken.

We eindigen de dag met de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun.

Je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en veel, heel veel nieuwe inspiratie. I promise!

Het programma

Morning Juice

We beginnen de dag zoals gebruikelijk met een morning juice voor wat extra energie en vitaminen. Een mooie kans om kennis te maken met alle andere aanwezige goaldiggers. Vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!

Session 1: Keynote De perfecte pitch met Nathalie Mangelaars, founder Pitch Queen, Pitch Academy en NK Pitchen.

Heb jij een briljant idee, maar vind je het moeilijk jouw idee kort en krachtig aan anderen te vertellen? Wil jij niets liever dan iedereen enthousiast maken voor jouw idee, maar weet je niet hoe? Pitch specialist Nathalie Mangelaars deelt al haar beste tips en tricks voor de perfecte pitch, zodat jouw idee ook gehoord wordt en een groot succes kan worden!

Morning treat

Een moment om weer even bij te tanken voor session nummer 2. Er wordt de hele dag goed voor je gezorgd, dus no worries wat betreft eten en drinken.

Session 2: Paneldiscussie over hoe je het verschil maakt met Lisa Stel, founder Lisa Goes Vegan. Body positivity en self love blogger Mayra Louise en Deniece von Harras, diversiteitsexpert en founder SmartUp Network en NL Zakenvrouwen.

We hebben een panel voor je met inspirerende vrouwen die stuk voor stuk het verschil maken en business combineren met een waardevolle missie. Hoe ze dat precies doen en hoe ze het verschil maken op gebieden als netwerken, personal branding, productiviteit en sales hoor je hier.

Powerbreak

Food! Er staat een overheerlijke lunch voor je klaar. En omdat wij vóór productieve pauzes zijn, hebben we ook heel wat exclusieve extra’s voor je klaarstaan: gratis headshots voor je LinkedIn-profiel, een coach corner waar je al jouw ondernemersvragen kunt stellen en een touch-up voor de ultieme boost voor de tweede helft.

Session 3: Keynote bouw aan een sterk merk met Manon van Essen, founder Magioni Pizza.

Wil jij van jouw onderneming ook een sterk merk maken? Manon van Essen bouwde een klein idee, wat ontstond in de kroeg uit naar een ijzersterk merk met producten waar er dagelijks 12000 van over de toonbank gaan. Manon deelt al haar tips en tricks voor hoe jij ook een merk kunt bouwen dat groter is dan jezelf. Hoe je je strategie bepaalt? Wat je gaat helpen om te groeien? En wat ervoor zorgt dat je blijft doorzetten? Het komt allemaal aan bod

Afternoon treat

We zeiden toch dat je goed wordt verzorgd?

Session 4: Goaldigger talk met…?

Tijdens de laatste sessie van de dag gaat The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski in gesprek met een echte goaldigger. Wat drijft haar? Waar loopt zij tegenaan? Welke tips heeft ze? Schrijf alle vragen die je hebt op, want na iedere session is er uitgebreid de tijd om jouw vraag te stellen.

Women on top netwerkborrel en goodiebags 

Na een hele dag vol met tips en inspiratie is het tijd om met elkaar te borrelen en te netwerken. Het eerste drankje is on us. Na afloop ga je zeker niet met lege handen naar huis, maar met een goedgevulde goodiebag. Hij zit niet vol met flyers, dat beloven we.

Hear, hear, dit vinden anderen goaldiggers

“Ik ben groot fan van The Goaldiggers Club en vooral de events. Waar je ook staat in je leven en op welke positie je je ook bevindt. Het is fantastisch om de persoonlijke en vaak kwetsbare verhalen van succesvolle vrouwen te horen. Prachtig om te zien dat Eve de girlpower krachten bundelt en het samenhorigheidsgevoel in de artikelen en live talks overheerst. The Goaldiggers Club inspireert, aspireert en motiveert. Ik zou elke carrièregerichte vrouw aanbevelen om een bijeenkomst bij te wonen.”

Coco Chloë Aarts, Corporate Communications Director L’Oréal Nederland

“Begin 2017 werd ik voor het eerst in contact gebracht met The Goaldiggers Club en het concept sprak mij direct aan. Eve weet via The Goaldiggers Club inhoudelijke content te brengen. Daarnaast weet Eve de juiste mensen om zich heen te verzamelen en brengt ze ondernemende vrouwen op een eenvoudige manier met elkaar in contact. Dat maakt The Goaldiggers Club voor mij een uniek concept waar ik als ondernemer van inspiratie uithaal!”

Annelien Schuldink, Founder en eigenaar Ivy Loise

“Ik put kracht uit alle inspirerende verhalen van vrouwen waarin niet alleen de succesverhalen, maar ook alle struggles gedeeld worden. Want ondernemen is naast heel erg leuk, gewoon keihard werken. The Goaldiggers Club springt daar goed op in door online tip & tricks te delen en de vrouwen zelf aan het woord te laten. On- en offline komen samen tijdens het event The Goaldiggers Club Session, een bijzondere dag vol goede tips, mooie verhalen, lekker eten en leuk gezelschap.”

Elisah Jacobs, Founder Interior Junkie

Je kan erbij zijn

Wissel je tips & tricks, goals, uitdagingen en successen uit met gelijkgestemden tijdens The Goaldiggers Club Sessions op 10 juni. Kom je ook?

Get inspired

Wil je alvast sfeerproeven? Kijk dan hieronder naar de aftermovie van de Club Sessions van vorige keer. Andere sprekers, andere verhalen maar dezelfde groep van unstoppable Goaldigger zoals jij en ik.
-Eve-

Hou jij je agenda vrij op 10 juni?

Dan ziet je dag er zo uit:

-We beginnen met morning juice en koffie in het prachtige W Hotel

-We gaan met elkaar netwerken als like-minded vrouwen

-Toegang tot 2 masterclasses een Q&A en paneldiscussie van de door TGC geselecteerde sprekers

-Je hebt de mogelijkheid tot interactie en persoonlijk advies van de sprekers

-We maken een headshot voor je LinkedIn profiel of CV

-In de middag is er een overheerlijke lunch

-Je kunt je ondernemersvragen stellen in de coach corner

-Toegang tot de Women On Top netwerkborrel inclusief gratis drankje

-Een goodiebag gevuld met Goaldigger essentials

-Je krijgt tools en inspiratie om je goals na te jagen

Zie ik je daar in het W Amsterdam?

W Amsterdam, Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam

Het dagprogramma is in de Great Room en we sluiten de dag af met de Women on Top netwerkborrel in de W Lounge op de zesde verdieping met uitzicht over de skyline van Amsterdam.

 

Zij zijn er sowieso:

Coaches in de coach corner

Gerline van der Struijk

Glancy van Elst

Jildou Oostenbrug

Partners van The Goaldiggers Club:

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic