Mingle, talk & get inspired

Op zondag 10 september gaat The Goaldiggers Club live met masterclasses, talks, een overheerlijke
lunch en een netwerkborrel tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam. Eén van de sprekers is eigenaresse van Supertrash en ST.studio: Olcay Gulsen!

Achter elke succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen die haar supporten. Wij geloven dat jezelf omringen met like-minded vrouwen de secret to success is en daarom organiseren we op 10 september de tweede editie van Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam in de coolste spot van hartje Amsterdam: het W hotel. Goaldigger Sessions is gevuld met masterclasses, Q&A’s, storytelling, paneldiscussie, een overheerlijke lunch, de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun.

Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips van de beste in de business? Scoor dan nu je ticket voor Goaldigger Sessions.

Eerdere sprekers: Emilie Sobels, founder Hashtag Workmode. Milou Turpijn, hoofdredacteur Women’s Health. Marieke van Meijeren, oprichter De Bewustzijn School. Willa Stoutenbeek, Founder W Green Agency.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het programma

Na een morning juice en koffie delen Olcay Gulsen eigenaresse van SuperTrash en ST.studio, Aranka van der Voorden (founder Jogha en Fitgirlcode.com), Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink (eigenaressen van Nimbles), Maddie Raedts, founding partner & Creative Director IMA Agency. hun wisdom en learnings. Tussen de sessies wordt er een overheerlijke lunch geserveerd.

We sluiten de dag af met onze  ‘Women On Top’ netwerkborrel in de rooftopbar van het W Hotel met uitzicht over de skyline van Amsterdam. Er is genoeg tijd om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen. Dat vinden wij belangrijk. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er geen leader of the pack. Laten we elkaar supporten!

De line-up

Bewaren

That’s the question met Olcay Gulsen, eigenaresse van SuperTrash en ST.studio

Olcay Gulsen is eigenaresse van kledingmerken SuperTrash en ST.studio. Haar ondernemersavontuur begon op 23-jarige leeftijd. In de jaren die volgden klom ze naar de top met haar merken die nu bekend zijn in binnen- en buitenland. Olcay kent alle ins en outs van het runnen van een eigen bedrijf. Haar weg naar de top was niet altijd even makkelijk. Ze heeft er keihard voor gewerkt en dat doet ze nog steeds. Olcay wil graag andere vrouwen helpen en daarom geeft ze tijdens deze sessie antwoord op al jouw ondernemersvragen. Wil je weten hoe ze haar miljoenenbedrijf draaiende houdt en wat haar belangrijkste carrièrelessen zijn? Kom op 10 september naar Goaldigger Sessions en stel je vraag aan Olcay Gulsen.

Bewaren

Q&A met Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink, eigenaressen van Nimbles

Danique Wiltink richtte in 2015 het platform Nimbles op dat ouders aan privé leraren voor hun kinderen koppelt. Ze heeft een ‘TEDxAmsterdamWomen Startup Award’ op haar naam staan en werd dit jaar door het Financiële Dagblad gefeatured in de lijst met vijftig jonge veelbelovende ondernemers. Nadat Adine Tjeenk Willink na een carrière in de corporate wereld een online platform startte en in 2016 haar aandelen verkocht joinde ze Danique als co-owner van Nimbles. Tijdens deze sessie gaan Adine en Danique met Eve in gesprek over de kwaliteiten die je als ondernemer moet hebben om het vol te houden, tools om goed samen te werken en hoe ze een investering van €400.000 binnen haalden voor Nimbles.

Bewaren

De struggles waar je als ondernemer mee te maken krijgt en hoe je deze kunt overwinnen en omturnen naar succes met Maddie Raedts, founding partner & Creative Director IMA Agency. 

In deze sessie deelt Maddie Raedts haar levensverhaal, van boerendochter tot Forbes 30 onder de 30 honoree, als mede-oprichtster en Creative Director van de toonaangevende influencer marketing agency, IMA. Ze brengt een verfrissend perspectief aan hoe ze bleef volhouden ondanks dat ze tijdens haar studie ‘nee’ te horen kreeg, om uiteindelijk de voorloopster te worden in een door mannen gedomineerde industrie. Van haar stages, studie tijd, tot de waarschuwingen van de grote namen in de media industrie, het verhaal van Maddie onderstreept de mogelijkheden van vrouwelijke ondernemers en onderstreept hoe belangrijk doorzetten, de steun van omgeving, goed partnerschap en je eigen gevoel blijven volgen is.

Bewaren

Hoe je een business start en online laat groeien met Aranka van der Voorden, founder Jogha en Fitgirlcode.

Aranka van der Voorden nam in 2013 ontslag bij een start-up fashion community, omdat ze voor zichzelf wilde werken. De Viva-400 winnares bouwde in de tussentijd twee succesvolle bedrijven op. Het sportkledingmerk voor vrouwen Jogha en de online community Fitgirlcode met een bereik van meer dan 500.000 vrouwen van over de hele wereld. Binnenkort gaat het platform Pretty Ambitious live, waarmee Aranka vrouwen wil helpen bij het starten van hun business. Aranka kwam er met de bij horende ups en downs achter wat wel en juist niet werkt. Tijdens haar sessie geeft ze tips en tricks hoe je een business start en deelt ze strategieën om deze (online) te laten groeien.

Bewaren

Bewaren

Bekijk de aftermovie van de vorige Goaldigger Session

Timetable

10:00 — 10.30 Welkom met Morning juice

10:30 — 11.00 Welkom door Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

11.00 — 11.45 Hoe je een business start en online laat groeien met Aranka van der Voorden, founder Jogha, Fitgirlcode en Pretty Ambitious

11:45 — 12:30 Q&A met Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink, eigenaressen van Nimbles

12:30 — 13:45 Overheerlijke lunch, entertainment en pop-up mentor sessies voor de ultieme powerboost.

14:00 — 14:45 De struggles waar je als ondernemer mee te maken krijgt en hoe je deze kunt overwinnen en omturnen naar succes met Maddie Raedts, founding partner & Creative Director IMA Agency.

14:45 — 15:30 That’s the question met Olcay Gulsen, eigenaresse van SuperTrash en ST.studio

15:30 — 16:15 Paneldiscussie met Goaldiggers uit de zaal

16.30 — 18:00 Women on Top netwerkborrel

Bewaren

What’s in it for you?

-De dag beginnen met morning juice en koffie in het prachtige W Hotel
-Netwerken met like-minded vrouwen
-Toegang tot het inspirerende dagprogramma met masterclasses en Q&A’s van de door TGC geselecteerde sprekers
-Persoonlijk advies van de sprekers
-Een overheerlijke lunch
-Toegang tot de Women On Top-netwerkborrel inclusief één gratis drankje
-Een goodiebag gevuld met Goaldigger essentials
-Genoeg inspiratie om je goals na te jagen

Voor wie is Goaldigger Sessions?

Voor entrepreneurs en ondernemende, carrièregerichte vrouwen die hun goals willen behalen en willen minglen met like-minded vrouwen in een prachtige omgeving om erachter te komen hoe zij het allemaal doen. Talk & get inspired!

Bewaren

Bewaren