Mingle, talk & get inspired

Goaldigger Sessions, 10 september, W Amsterdam

Op zondag 10 september gaat The Goaldiggers Club live met masterclasses, talks,
lunch en een netwerkborrel tijdens Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam.

Achter elke succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen die haar supporten. Wij geloven dat jezelf omringen met like-minded vrouwen de secret to success is en daarom organiseren we op 10 september Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam in de coolste spot van hartje Amsterdam: het W hotel.

Goaldigger Sessions
powered by W Amsterdam
zondag 10 september
W Amsterdam

Goaldigger Sessions

Be there!

Wil je weten hoe je een succesvolle carrière opbouwt? Je goals wél bereikt? Omgaat met uitdagingen? De perfecte work-life balans creëert? Jezelf moet presenteren? Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips? Dan mag je Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam niet missen.

Na een morning juice en koffie delen drie door TGC geselecteerde vrouwen via een presentatie hun wisdom en learnings. Daarna gaan ze met Eve Tomaszewski in gesprek over carrièregerichte onderwerpen tijdens een paneldiscussie.

What else?

Tussen de talks door wordt er een healthy lunch geserveerd en we sluiten de dag af met onze netwerkborrel ‘Women On Top’ in de rooftopbar van het W Hotel. Er is dus genoeg tijd om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen. Dat vinden wij belangrijk. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er geen leader of the pack. Laten we elkaar supporten!

Bekijk de aftermovie van de vorige Goaldigger Session

Goaldigger Sessions
powered by W Amsterdam
zondag 10 september
W Amsterdam

Bewaren

Bewaren

Bewaren