Hét platform dat ondernemende vrouwen de mogelijkheid biedt om online en offline evaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills te delen

Wij geloven dat carrièregerichte vrouwen al hun goals, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, kunnen realiseren door elkaar te inspireren, te motiveren en te supporten. Ben je een goaldigger en wil je insider tips van andere succesvolle vrouwen? We got you! The Goaldiggers Club deelt via online content en real life events verhalen op het gebied van carrière vol inspiratie, tools en experiences die jou dichter bij je goals brengen om elkaar te supporten op de weg naar succes.

Eve Tomaszewski heeft The Goaldiggers Club eind 2015 opgericht omdat ze was geïnspireerd door alle vrouwen die ze als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between – waaronder een job in de fashion closet van Vanity Fair in New York – heeft leren kennen en geïnterviewd. Het heeft haar doen laten inzien dat vrouwen elkaar kunnen empoweren door verhalen te delen.

“The Goaldiggers Club is ontstaan vanuit mijn behoefte om een plek te creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ik geloof dat achter elke succesvolle vrouw en club succesvolle vrouwen staat die haar supporten en wil via The Goaldiggers Club zoveel mogelijk vrouwen connecten in een mooie omgeving, de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om hun carriere goals te behalen en tegelijkertijd een gelukkig leven te leiden.”

Eve Tomaszewski
Founder The Goaldiggers Club

Bewaren

Bewaren

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic