Inspirerende mantra’s voor een motivatie boost

Acht mantra’s die je inspireren op weg naar je goals. Schrijf ze op, hang ze aan de muur en go get ‘m!

“People rarely succeed unless they have fun in what they are doing.”

In alle drukte en hectiek vergeet je wel eens waarom je doet wat je doet. Je focust op alles dat nog gedaan moet worden, waardoor je er niet meer van kunt genieten. Het is goed om hier soms weer even bij stil te staan, zodat je het plezier in je werk terugvindt.

 

“Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm.”

Niemand is groot geworden door alleen maar successen te boeken. Van je failures leer je het meest. Geef dus niet op als iets mislukt.

 

“Slipping backward? You may be backing up to get a running start”

Laat je niet ontmoedigen als het even wat minder gaat. Zie het als een moment om te reflecteren en bedenk je wat je anders kunt doen om weer met volle gas vooruit te gaan. Vaak moet je een kleine stap terug nemen om een grote stap vooruit te zetten.

 

“If you genuinely want something, don’t wait for it — teach yourself to be impatient.”

Wees niet te bescheiden en ga voor wat jij wil. Niets komt zomaar naar je toe.

 

“Be brave and fearless to know that even if you do make a wrong decision, you’re making it for a good reason”

Wees niet bang om een verkeerd besluit te nemen. Elk besluit dat je neemt, brengt je hoe dan ook verder. Ook als het niet het gewenste resultaat oplevert, heb je een waardevolle les geleerd die je in andere situaties weer verder brengt.

 

“Whether you think you can or you think you can’t, you’re right”

Geloof altijd in jezelf, want wanneer je dat niet doet, lukt het ook niet.

 

“Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it.”

Wanneer je trots bent op jezelf en de dingen die je doet, straal je ook zelfvertrouwen uit. En met zelfvertrouwen boek je succes.

 

“Challenges are gifts that force us to search for a new center of gravity. Don’t fight them. Just find another way to stand.”

Tegenslagen horen erbij en kun je beter omarmen, dan er tegen vechten. Wanneer je er tegen vecht, kost het je energie terwijl tegenslagen je vaak een nieuw perspectief bieden, waardoor het eindresultaat in de meeste gevallen zelfs beter is.

 

Let’s meet

Meer inspirerende uitspraken horen van carrièrevrouwen? Kom dan op zondag 10 september naar het event Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam. Na een morning juice en koffie delen Olcay Gulsen eigenaresse van SuperTrash en ST.studio, Aranka van der Voorden (founder Jogha en Fitgirlcode.com), Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink (eigenaressen van Nimbles), Maddie Raedts, founding partner & Creative Director IMA Agency hun wisdom en learnings. Tussen de sessies wordt er een overheerlijke lunch geserveerd.We sluiten de dag af met onze  ‘Women On Top’ netwerkborrel in de rooftopbar van het W Hotel met uitzicht over de skyline van Amsterdam. Er is genoeg tijd om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen. Dat vinden wij belangrijk. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er geen leader of the pack. Laten we elkaar supporten! Lees hier alle up-to-date info en scoor je toegangsbewijs.

Esra

Esra

Esra Buke is een happy soul en verliefd op mode. Ze jaagt haar dromen na door te doen waar ze het meest van houdt: het creëren van content gedreven door haar modehart

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic