Kom naar de Women On Top netwerkborrel en meet like-minded vrouwen

The Goaldiggers Club gaat op woensdagavond 26 juli van 17.00 tot 20.00 live in een prachtige locatie met uitzicht over de skyline van Amsterdam: de rooftopbar van het W Hotel.

Achter elke succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen en daarom nodig ik je uit voor de ‘Women on Top’ netwerkborrel om met elkaar te connecten. Tijdens deze avond zullen we in gesprek gaan over topics die komen kijken bij het behalen van onze carrière goals en tips & tricks met elkaar uitwisselen om elkaar te supporten op de weg naar succes. Ook gaan de eerste kaarten in de verkoop voor Goaldigger Sessions die je dan met 10% korting kunt kopen. Wil je bij de ‘Women on Top’ netwerkborrel zijn? Mail dan nu naar eve@thegoaldiggersclub.com en reserveer je plekje.

Women On Top netwerkborrel
Wanneer: Woensdag 26 juli van 17.00 tot 20.00
W Amsterdam, Spuistraat 175

 

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve startte The Goaldiggers Club om ondernemende vrouwen uit de creatieve industrie een platform bieden om hun ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills te delen en elkaar te supporten op de weg naar succes.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>