Healthy lunch: 5x wraps to go

Een drukke agenda is geen excuus om ongezond te gaan eten. Ook op werk gezond lunchen is easy met deze snelle wrap-recepten. Je maakt ze ‘s ochtends in vijf minuten klaar en gooit ze zo in je business bag. Wraps ongezond? Niet als je kiest voor de meergranen, volkoren of spelt variant en ze belegt met gezonde ingrediënten. Tip: wraps kun je makkelijk invriezen (per stuk met een bakpapiertje ertussen). Zo heb je altijd een healthy optie in de vriezer. Bon appétit!

1. Wrap met kip

Neem een wrap en besmeer deze met hüttenkäse. Leg er vervolgens een paar plakken kipfilet op en ijsbergsla. Peper en zout toevoegen naar smaak.

2. Wrap met rookvlees

Besmeer een wrap met zuivelspread (light). Leg er vervolgens plakjes rookvlees op en maak af met rucola.

3. Wrap met hummus

Besmeer je wrap met hummus naar keuze. Snijd een avocado in reepjes en leg deze op je wrap. Maak het af met geraspte wortel.

4. Wrap met zalm

Neem een wrap en besmeer deze met roomkaas (light). Verdeel de zalm over de wrap en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd wat dunne reepjes komkommer en leg deze op je wrap. Voeg tenslotte wat rucola toe.

5. Zoete wrap

Besmeer een wrap met pindakaas (probeer voor een (biologische) variant te gaan waar echt alleen pinda’s in zitten en geen andere toevoegingen). Pel een banaan en leg die in zijn geheel op je wrap. Schaaf als finishing touch een klein beetje extra pure chocolade erover (min. 75% cacao).

Let’s share

Heb jij nog een snel wrap-recept? Deel hem in de comments!

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld: Williams-Sonoma Taste

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic